Feestje

Birthday party för Bastiaan var det i lördags. Frida & Henk hyr av Martine & Bastiaan, och vi blev inbjudna på hans fest. Och nu tänker ni säkert stel middag o mingel. Men nejnej, här är det riktiga fester som gäller ;)
När man kom in i deras stora hall så hade de en bar rakt fram, i vitt och med skiftande lysen - himla häftigt faktiskt, sen hade de två barbord där i hallen också. I deras vardagsrum hade de musikanläggning och två dj's.

Ja, när vi kom pussade vi kinder, det är så man hälsar här nere, 3 gånger och man börjar på vänster sida, annars blir det puss på munnen om man skulle börja på höger, så ni vet ;) Men alla klarade sig. Fick välkomstdrink och sen fastnade vi där ute i hallen vid baren och barborden. Innan vi gick in och dansade, var typ bara vi svenskar som dansade, 6 st svenska girls. O det var ju ganska hög medelålder där, men jag tycker det är kul att det är så stor åldersskilland och alla har ändå kul :)

Jag, frida o my var de som höll ut längst, gick väl de 50 metrarna hem vid 2 tiden. Men vi hade kul! Vi svenskar gjorde festen.


Ja, annars i veckan. Var i Eindhoven, IGEN, i måndags. Blev lite mer shopping, he-he-he ;) Klänning, strupbyxor, tunna vantar till stallet o ja det var nog det :) Visar klänningen en annan dag, tror det blir den när vi ska ut på fredag! Ska bli skoj, men kommer sakna att inte vakna med familjens 'ljuva' stämma på morgonen, men det löser sig :) Fick ju som sagt paket hemifrån så får ju öppna dem på morgonen ngn gång o tänka på familjen :)

Nej, nu ska jag snart in till Frida & Henk, passa Alwin = kolla TV o sova i soffan, haha :)
Kram!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag ska sjunga för dig när jag sitter vid frukostbordet ;D haha! ♥

2009-10-21 @ 21:17:05
URL: http://sofiehakansson.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

miss u <3



din födelsedagspresent kommer på posten kanske nån dag försent.. :) men bättre sent än aldrig säger man ju :P <3

2009-10-21 @ 21:39:11
URL: http://annihoneys.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0