Dagens outfit




Dagens outfit,
kjol - vero moda
linne - gina tricot
Men mest har jag gått omkring i bikini.

Kusinernas ena katt på bild, Angelica är nog fotograf till båda bilderna :)

Nu ska jag gå och kolla på OC, lite nörd är jag men det är tillåtet, OC är ju så bra! :) Men innan ska jag gå o ta in cyklen + smörja in mig igen, mina ben är torra som öknen, typ. Haha :)
Good Night!

Sjösättning

Nu har jag precis ätit en god paj och massa sallad, goott!

Dagen idag började med lite solning på altanen sen lunch. Efter cyklade jag till kusin Angelica där hon tog en hel del foton med min kamera ;D Ni lär få se några här och fler i hennes blogg :)
Vi cyklade sedan hem till mig och åt dundergod blåbär- och jordgubbspaj, sedan cyklade vi en runda, snabbt gick det i nerförsbackarna! Haha..

Följde sen med pappa för att sjösätta båten, hade tänkt ha med mig kameran o ta några fina foton när vi körde till hamnen, men glömde den. Körde iaf nästan hela vägen från hamnen i stan till Matvik :) Sedan övningskörde jag samma sträcka - fast på land ;)

Bilder från förra året.

Haha, mitt minne är inte det bästa, kollade på bloggkoll och läste andra bloggar och tänkte skrev jag färdigt inlägget ? Haha, självklart inte.. Så nu ska jag posta det så ni får chans o läsa, haha ^^
Puss!


Sommarvärme.

Klockan är halv 11 och det är ca 21 grader i skuggan.


Hur härlig dag kommer inte det bli ?! Ska strax ta på mig bikini och lägga mig ute i solen, kanske läsa boken jag fick på Vero Modas klubbkväll, 2 systrar heter den.

Nu ska jag läsa bloggarna som uppdtareats på bloggkoll.com, ni vet väl att ni kan lägga till mig där ?! Klicka på "bilden" som är under min header och över min profilbild :)

Ha en underbar dag! Puss

Kiisebäbisar

Såhär blev nagellacket, valde den mörka :)

Inte såå bra bilder, men gillar färgen! Somrig.

Gick faktisk bra o rida Pommes (som han kallas) haha, blev bara liite rädd när han stog o laddade efetr Juline o Hanna stuckit iväg, men jag satt kvar! Och jag skrattar åt det nu efter ^^ Dessutom såg det nog ganska kul ut när jag red honom, stackarn :( ^^

& deras kiisebarn är så söta! Fast det är ju alla, men dessa är extremt, särskilt den gråa :*

Buus

Tjockis ? ^^

Rädd ?

Tog iaf mig frihetenn att göra en logga åt Hanna, är ju faktiskt hon som tog bilderna, fast med min kamera + jag fixade dem liiite ^^ :)

Bjuder på två "puss"bilder också, mycket fint ^^

Söta kiisebarn, vill ha, men mamma vill ju inte, inte pappa heller..

Blev ett långt inlägg med många bilder, nu ska jag kolla på OC! :)
Puss.

Shopping & Dagens outfit

Nu är jag hemma, men ska strax upp till Hanna, ska rida hennes ponny, herregud! haha ;D nejmen, jag & han överlever nog båda två :)

Har iaf vart i K-stad nu och på H&M, hon var jätte trevlig och prata med! Så nu har jag min praktik plats där till 3:an :) Ska bli kul! :)
Gick inom Lindex för o se om de hade några fina nagellack, blev två från Mavala.

Vilken ska jag testa först? Bilden gör inte färgerna riktigt rättvisa, får ta en bättre bild sen :)

En dagens outfit också:



Linne - H&M
Jeans - Cheap Monday
Tygskor - Walk On
Halsbandet har jag nog fått, månads-stens-hjärta o litet vanligt hjärta :)

Nu ska jag byta om sen upp till Hanna, kolla deras kiiisebarn så ikväll lär ni få se bilder på de små liven! :')
Ha en bra fredag :) Puss!


Skolan

Hur är det med er idag allesammans ? :)

Jag är i skolan nu, haft tursim där vi hade frågesport och fick reda på betygen, & nu är det Praktisk Marknadsföring, gjorde färdigt en uppgift, sen fick vi reda på betyg där med, nu är det inte mycket kvar.

Ringde till H&M nyss, så om ca 50 minuter tar jag tåget till K-stad. Prata med henne, ska nog köpa ett nagellack med, hallonrött vill jag ha. Får se om jag hinner, vill hem så snabbt som möjligt, men ääh har ju all tid i världen, nästan iaf.. :) Dessutom kom studiebidraget idag med!

Bild på en trött Ballerina :)


Jaja, hörs ikväll! :) Puss


Igår, idag + bilder

Nahe, hon på H&M var inte där idag heller, jag blir galen! Imon ska jag ringa dit o se om hon har tid för mig. Annars skiter jag i det snart..


Bilder från igår; Caramello, Jag & Ballerina i bakgrunden.

Slappa dagar i skolan nu iaf, skönt :) På engelskan kollade vi färdigt på en film sen fick vi reda på våra betyg, lämnade in böcker och nu har vi ingen engelska mer! Ganska skönt :)
Sen på klassrådet pratade vi om kanrevalen en hel del, nu har vi kommit på ett nytt tema, för det vi hade tänkt och ha innan (sjuksköterskornas strejk) var upptagen, iilla.. Menmen, detta blir nog med kul :P

Nu ska jag duscha sen plugga!
Men visar ett par bilder från i söndags först :)




Vad tycks ?
Puss.

Till skolan

Ska strax bege mig till skolan, skönt med sovmorgonar :)
Har flyttat fram engelskan så det börjar jag med idag vid halv 1, annars hade de andra i klassen haft ett stort hål, jag ade bara haft ännu längre sovmorgon. Sen klassråd och där ska vi nog prata en hel del om karnevalen som är näst-nästa onsdag, alltså sista veckan i skolan.

Efter skolan ska jag o Lina åka in till Kristianstad. Måste kolla om Ur & Penn har klock-remmar, vet ni om de har det ?

Nu måste jag sminka mig o fixa håret, hörs senare!
Puss :)

Strul

Internet strular här hemma, men nu funkar det iaf :)

Blev inget besök till H&M igår för att prata om praktikplats till 3:an, ska in imon med Lina-Stina ;D
Slutade vid 11 idag, så var hemma vid halv 12, sköönt! Så idag har det mest vart slapp. Suttit i solen o bättrat på fräknarna ;) Sen fotat lite & redigerat bilder som togs i söndags.

Även vart och gått en hyffsat lång runda med mamma längs ån och golfbanan, mys :)


Nu ska jag läsa lite bloggar och en massa annat, sen blir det att kolla på OC :)
Puss!

P.s Ingen bra bild fotomässigt, men ser ni vad höögt över den är !?!


School

Sitter i skolan nu, väntar på att någon lektion ska börja. Har typ bara haft Matte B prov idag, sen inställd lektion, sen jobba själv - som ingen gjorde. Och nu väntar jag på att sista UF-företags lektionen ska börja och sluta ;D
För övrigt gick inte provet bra, riktigt dåligt.. Vet ju vad jag kommer få där, bara jag får G i slutbetyg är jag nöjd.

Idag lyyser solen, lustigt väder med tanke på att det verkligen öste ner igår!

Jaja, funderar på att åka till Kristianstad sen idag, besöka hon på H&M, ska dock ringa innan så hon verkligen är där o har tid denna gången. Såå kul är det ju inte att åka ner där för att sedan behöva åka hem igen..

Ha en underbar dag!
Puss.

Regn & regn ..

Regnet bara öser ner här, tråkigt. Men bra med antar jag, då det var väldigt torrt.
Slutade 1 timme tidigare, skönt! Snart är alla kurser färdiga, det känns bra, blir slappt nu i slutet :) Idag var det 13 skoldagar kvar! :)

Iaf har jag pluggat matte nästan hela dagen, okey, jag har somnat lite då och då.. Haha.
Köpte godis innan idag som jag kunde ha när jag pluggade så jag skulle orka, men som sagt somnade jag iaf, flera gånger till och med.
Blir så trött på matten, känns som jag inte fattar någonting, blääh :( Bara jag får G imon är jag nöjd!

Nu får jag fortsätta plugga.. Puss!

Solbränd och trött.

Nu är jag trött!
Har vart ute o fotat halva dagen, idag igen. Fick låna ett objektiv av en, klicka här för att se hur det ser ut :) Väldigt bra tycker jag det var, liite tyngre, men bara så jag fick ont i handleden, o blev kanon bilder när man väl fick till dem, haha :)

Visar en annan bild från igår istället då jag inte redigerat de andra o tänker inte göra idag heller, orkar inte det ^^

Är nöjd över denna bilden, gillar den :) Vad tycker ni ?

När jag kom hem så var jag mer solbränd på ena aniktshalvan än den andra, snyyyggt, inte. Jaja, nu har jag iaf redigerat några bilder jag tog igår och mejlat iväg dom så de kanske kommer upp på Mörrums RF's hemsida.

Förresten var det en som frågade om man kunde köpa mina bilder eller kolla på dem någonstans, och jag blev så paff så jag sa att hon kunde ju kolla på Mörrums RF's hemsida, haha, så nu får jag hoppas de kommer in där :) Hade inte räknat med att någon frågar sånt och inte på första hopptävlingen man fotar på, blev iaf några bra foton på henne & hennes häst, tycker jag, tur det ;P

Har bakat en kladdkaka till mammi sen, imed det är mors dag. Hon ska få den när hon kommer hem från jobbet. Nu ska jag duscha sen måste jag plugga matte, hörs kanske senare!
Puss!


God Morgon

Idag är jag uppe tidigt, för att vara helg. Lina-Stina kommer snart så vi ska upp till Ekeberg och kolla & fota.
Läste aldrig min "läxa" igår, ajabaja! ^^


Ännu en bild från igår :)

Jaja, nu får väl jag göra iordning mig innan hon kommer :)
Ha en bra dag!

Puuss!

Bilder från dagen

Håller på o fixar lite bilder som jag tagit idag samtidigt som jag lyssnar på Eurovision Song Contest.

Först ut, en mycket söt häst :)


Sen en pålle som hoppar..


Juuump :)

Har läxa tills imon iaf, får väl börja snart då. Haha, nejmen! ;D
Pratade med en annan fotograf på tävlingarna, han har mycket större kamera (objektiv) än mig + han har hållt på i måånga år så han är ju då bättre. Så han gav mig lite tips men fatatde knapptp hälften av det han sa. Haha ^^ Ska iaf kolla igenom manualen sen och kolla lite grejer.

Ballerina var pigg idag, skoj! Inte alltid hon är det :)

Lite godis hade vart gott nu, får gå o leta efter lite, haha. Puss!

Update: Har Finland börjat köra på rock-låtar ?

.

Nu har jag vart uppe på Ekeberg och fotat lite. Tyvärr dog batteriet så stack hem innan allt var slut. :) Så bilder få ni se ikväll när batteriet är fädigladdat och jag har fixat dem lite.

Nu ska jag äta sen rida en runda.
Ha det bra, Puss!

Marimekko

Innan jag glömmer det, här är den burken jag pratade om i tisdags. 

Från marimekko, samlar skrammel pengar där i. Var först bara tioor men sen hade jag så många femmor och enkronor så slängde i dem med ;D

Kamera väskan är packad nu iaf, och rummet någorlunda städat, dessutom har jag sytt på 2 knappar på en tröja som "trillade" av. Iaf så ska jag gå o lägga mig nu, så att jag vaknar någorlunda tidigt och utvilad imon :)

God Natt!

Pippifågel

Idag har det vart skola som vanligt. Efter skolan begav jag och Sara oss till Kristianstad, (igen, var där igår också ju (; ) Skulle prata och "visa upp mig" för en på H&M, tror ni hon kunde idag ?! Nej självklart satt hon i möte och igår var hon i Stockholm. Just my luck.
Så ska in nästa vecka också, men då tänker jag ringa och boka tid, eller något :P
Köpte förresten ett par svarta leggins där, och igår blev det ett par knallrosa, inte för att jag vet när jag ska använda de rosa ? Äh, det får väl bli i sommar någon gång kanske.
Dagen i K-stad slutade iaf med en McFlurry Deluxe, mycket gott!

När jag kom hem fotade jag lite, mammas fåglar, haha dom är nästan tama så som hon matar dom med smulor.


Nu ska jag snart äta. Hörs senare!
Puss!

Idag har alllt gjorts, typ.

God afton ;D haha!
Idag började dagen med att jag gick en runda, va riktigt varmt ute! Sen skulle jag duscha men väntade en stund tills jag fick reda på hur det hade gått för lilla Lina, och hon klarade uppkörningen så nu har hon körkort! GRATTIS :D

Gjorde mig iordning inför skolan sen och åkte dit vid halv 11 och gjorde färdigt uppgifterna i Personlig Försäljning, härligt att jag är färdig med dem nu! :)
Sen bar det av till Glassbåten där vår lärare bjöd oss på glass, goott. Klassråd, film på engelskan sen slutade jag. Så då åkte jag o Lina in till Kristianstad.

Skulle in och träffa en på H&M för ska förmodligen vara där och praktisera i 3:an, lång tid innan och leta praktiskplats, men vi börjar praktisera första veckan är därför vi måste vara ute i tid ;D Men iaf så var hon inte där så får se om jag åker dit imon istället.
Blev iaf ett par rosa leggings inköpta och en kycklingsallad på donken. Åkte sen hem till Lina där det bjöds på tårta, tack så mycket, även om jag inte tog så mycket då jag var proppmätt efter salladen :P ^^

När jag väl kom hem hade pappa hämtat kameraväskan, det var på tiden ;) Är nöjd med den, räcker till min utrustning jag har nu iaf ^^


Skriver rätt långa inlägg har jag märkt, men jaja, får väl bli så ibland :) Nu måste jag duscha, sen blir det nog plugg!
Puss!

Idag ..

Idag har det vart en ganska bra dag :) Dagen började med Näthandel B där vi håller på och öppnar en webbutik, på skoj. Lägger in nya artiklar osv.
Sen hade vi gympa, olika bollsporter, som innebandy, dopp-boll, fotboll & basket.

Sen slutar jag i vanliga fall, men stannade kvar och gjorde några uppgifter i Personlig försäljning som måste in snart, ska till skolan 1 timme tidigare imon än vad jag brukar så jag hinner färdigt med det sista. Har ju sovmorgon i vanliga fall till hlav 1, så nu blir det ett timme tidigare.. Gör inte allt för mycket ;P
Sen kollade jag och.. de flesta från klassen var det nog, på 3:ornas bal lottning, sen blev det tåget hem!

Dessutom flossar jag, fjällar eller ömsar skinn -kalla det vad ni vill ;D Ganska jobbigt iaf.
Ska snart iväg o träna, är nog inte så många gånger kvar nu, så får ge järnet nu.
Sen blir det Men in Trees, sen MÅSTE jag plugga matte, gjorde aldrig det igår, fy på mig!



Nu ska jag byta om sen iväg o träna, ha det bra!
Puss!

Grattis!

Grattis till Pigall som fyller hela 3 år idag.
Och även Grattis till Klingan som fyller 19 år :)


Idag har det vart skola som vanligt, började med matte lektion, repertarade det vi ska ha prov på nästa vecka = typ hela boken. Men det jag gjorde, massa olika ekvationer, gick iaf bra :) Ekvationer är ganska lätta att förstå.
Efter var det svenska prov, kryssporv, vår lärare är såå engagerad ;D Men hade iaf Svenskans språkhistoria(?) Men de gick nog bra, hoppas jag :)

Sen hade vi samhälle, där jag inte orkade göra något, så satt på datorn :) Sen var det dags o kolla på teater som några på skolan gjort, den var faktiskt rolig. Annars brukar ju teatrar vara ganska tråkiga, men i denna skrattade nog alla nästan hela tiden ;D

Sen hem och slappa, fotade lite. Har tagit över 1000 kort nu, på en vecka, är väl ganska lagom :) Har även hunnit med och ut & gå och övningsköra, gick riktigt bra - tycker jag ;D
Just det! Var i stan också, var någon rea på bohaget som mamma ville kolla in, så följde med :) Blev en burk, ni får se bild på den en annan dag! :)

Nu ska jag fixa iordning gympa väskan tills imon, så kan jag sova lite längre :P Sen plugga lite matte.
Puuuss!


Annan bild jag tog idag :)

Plugg.

Ja idag skiner ju inte solen så värst mkt, just nu ingenting .. Så tråkigt, jag vill ha sommar & värme!

Dock ser denna bilden ganska solig ut, fast ändå lite dyster, regn dyster. Vad tycker ni ? :)


Nu ska jag snart fika, då pappa fyller år idag. Grattis!

Måste plugga också, svenska prov imon och slutprov i matte nästa vecka, hela boken. Jobbigt!
Ha en bra dga, Puss! :)

Pictures

Fy, idag ser det ut o vara jätte härligt väder, men det blåser is-vindar! För bara en vecka sen var det så varmt så man kunde gå i bikini idag får man ju nästan ha vinterkläder, nästan iaf ^^

Idag har jag inte gjort allt för mycket, fotat lite, som vanligt, fixat lite bilder osv.
Blev inte att jag ändrade designen här på bloggen igår, som jag sa att jag skulle, för när jag förhandsgrandskade så försvann allt, header o everything! Så då får den gröna fula bakgrunden vara kvar ett tag till.
Jag gjorde iaf en ny logga, den blev helt okey :)



Två flugor i en smäll, ngr bilder jag tog innan idag och
nya loggan, inte för att man ser så mycket, men ändå :P

Ha det underbart, puss!

My day

Idag är jag nog mer förvirrad än vanligt, dessutom är jag typ trött, hängig osv.
Inte gjort allt för mkt idag, knäppt en massa onödiga kort, städat mitt rum i båten o så, annars inget.
Tråkigt jaa, men ändå slappt o skönt.

Kommer ni ihåg när jag berättade om detta söta föl?!
Iaf är han super busig o kaxig, en stund sen springer
han till sin mamma, haha, sötnos!


Nu funderar jag på att göra en ny logga.. Vill göra om min header med, men ska nog bara ändra bakgrunden, frågan är vad jag ska ha för bakgrund.  Äh, det löser sig nog :)

Juste berättade igår att jag skulle visa ngr fjönt bilder på mig & Hanna, tar dock bara en på mig ;)

2 meter lång arm ?! Ser ut som det ^^
Undra om jag var en häst i mitt förra liv? Hahaha.

Nej nu ska jag fixa loggan, bakgrunden här på bloggen, redigera bilder eller blir det inget, haha..
Puss!

Bilder

Tagit lite (okej en hel del) bilder idag :) Mest hästbilder, och tönt-hopp bilder på mig & Hanna.
Men dem bilderna på oss och de andra som togs hemma hos henne/ på grannfölet och katterna får ni se imon, för just nu laddas batteriet.

Men bjuder på några andra bilder, snällt vaah ? ;)




Nu ska jag läsa era bloggar och kika in på bla. mode.ifokus :)
God Nattpuss

Nytt objektiv.

Kom hem från skolan för snart en timme sen, och gissa vad som ligger på mitt skrivbord då?!
Mitt telezoom objektiv, äntligen - typ ^^ Har väntat i hela 2 dagar, hahaha!

Bjuder på den otroligt söta minen ^^

Så nu vet jag vad jag ska göra nästa helg, nämligen fota lokal & regional hoppning :)
Hoppas att Hanna ska rida idag så kan jag trän-fota ;P Bara det inte börjar regna, är mörka moln här just nu :(

Jaja, ska testa det nya objektivet lite till sen kolla på tv :)
Puss!

Dagens Outfit

Dagens outfit och en skitig spegel, haha.. Måste nog tvätta den.



Nu ska jag cykla till stationen sen ta tåget till skolan.
Älskar sovmorgonar :D
 Ha en bra dag, Puss!

Inte min dag!

Idag är det verkligen inte min dag, allt går fel + att jag är så trött på allt & alla!

Jaja, skolan idag, hade 2 lektioner företaget & klassråd, va där i 2 timmar o gjorde i stort sett ingenting.
UF-företaget är iaf avslutat nu så slutar tidigare på tisdagar, 11.50. Och torsdagarna kommer knappt bli lönt, klassråd vid 13.40, sen engelska till 15.30..

Nu ska jag ut i det fina vädret, värmen börjar komma tillbaka, ser fram emot förra helgens värme till nu i helgen ;P Om den vill komma ?

Ha en bra dag, Puss :)

Ny kamera! :D

Wiiiiiiiie, äntligen har jag köpt en systemkamera :D
En Canon Eos 400d, för att vara exkat.
Är riiktigt nöjd, dock har jag bara det vanliga objektet då telezoom objektet inte fanns inne, så det får jag på fredag :)





Helt oredigerade bilder :)

Annars idag har jag vart i skolan, sen köpt kameran då, hjälpt pappa med att klippa gräset osv.
Nu ska jag nog ut o testa fota hästarna :)

Ha det bra, Puss!

Kräfta - mitt andra namn


Idag har jag döpt om mig till Jennie Kräfta, det ni, Hahaha! ^^ Har bränt mig lite i solen idag, eextremt fin bränna, heh.
Sen har jag kollat på OC, som vanligt, men nu är snart första säsongen slut, o det kommer nog dröja ett tag innan jag kan köpa andra. Jaja.


Idag har jag alltså solat, sen följde jag med Hanna & kollade på nationella ponnytävlingar. Hur orkar man + hästarna tävla i detta vädret?! De flesta var iaf jätte duktiga, jag hade ju inte hoppat så högt ^^

Den enda bilden jag tog.

Sen när vi skulle köra mot donken för att köpa glass så står det en elefant som vattnas vid ett ställe där det skulle vara cirkus.
Den va ganska söt :)


Jaja, dagen har vart bra, även att det näästan har vart för varmt, men man ska inte klaga!
Nu får jag väl läsa lite bloggar jag missat sen blir det OC sen sova :)
God Natt :)

Uuunderbart!

Lite solbränd har man allt blivit idag.

Jag & Lina-Stina var först och kollade lite på marknaden, men köpte inget, tänkte att jag köper godis imon istället ;D För vi gick hem, och i denna värmen vet man inte om det hade smällt eller kladdats sönder ^^
Sen satt vi ute och pratade en massa, gick en runda och åt god grillad kyckling.


Nu ska jag bara kolla runt lite på datorn sedan gå och kolla på OC! :)
Godnattpuss!

Herregud...

... vad varmt det är :D 26 Grader är det ute i skuggan!
Va en snabbis inne i stan imorse o bytte skor, sen ut till en butik med båtsaker, pappa skulle ha ngt.. Sen har jag tvättat båten o nu har jag precis duschat och ska om en halvtimme möte upp Lina vid tåget, sen ska vi gå på marknad :)
Ta en glass och sätta oss vid ån osv, mys!

Nej nu måste jag fixa håret, vi hörs senare, puuuuss!

God Kväll!

Härligt väder idag med :) Det gillar vi!

Va skola som vanligt idag, sen gick jag & Lina ner till Glassbåten o åt glass idag igen, och imon äter vi med glass Lina-stina ? (A) Vad ska det bli av oss ? ^^ Hahaha!
Hem o la mig på altanen, mys. Sen blev det grillat till middag, sommarkänslor elr vad :P

Skulle börjat städa rummet, men orkar inte nu, gör det sen ^^ Ska ut o vara lite social med mam&pap :)

Puss!

Hjärta


Sovmorgon och härligt väder, kan det bli bättre ? :D Sitter o kollar lite på OC,
gjort det hela morgonen, typ. Härligt :)
Nu ska jag gå och äta frukost på altenen i solen, sedan blir det skola.

Ha en bra dag alla!
Puss

Liten shoppingtur

Dagen började med en timmes Näthandel B, sen gympa där vi sprang slingan på tid, gick väl bra. 4 sekunder från VG, men nöjd ändå :)
Sen skyndade vi oss att äta för att ta tåget till Karlskrona vid 11.07, ser att tåget redan är där och springer.. självklart kör tåget iväg då.! Illa, så vi fördrev tiden genom att sitta i solen och äta godis, men mysigt det med :)


Blev lite shoppat i Karlskorna en mascara, ett linne & ett fodral från Gina Tricot


Sen hem, åt o la mig en stund på altanen och vilade i solen, så skönt väder har det vart idag! :D Sedan var det dax för träning, var jobbigt för armarna, inte tränat på 1,5 vecka såå..

Nu har jag precis kollat på Men in Trees, och tv-kvällen fortsätter med Top Model!

Ha en bra dag, puss!


Glassbåten

Idag blev det årets första glass på glassbåten med Josse & Lina,
gott och underbart väder att sitta ute och äta glass i! :D


När jag kom hem satte jag mig ute på altanen o slappade lite :)
Nu har jag precis ätit o ska ut o gå sen, får väl plugga lite sedan också.
Sen vid 20.00 är det Ugly Betty, det får man inte missa ;D


Ha en bra dag/kväll! :D Puss

Juste, glömde visa det urgulliga fölet igår, så ni får se han nu :) Vadå ursöt?! :'D
Får hoppas han är ute sedan med så kan jag kanske ta ett bättre smygkort ^^


sol

Sååå härligt väder det är idag ! :D

Ska snart ut o springa en runda, ska bara se så bror's mp3 funkar o ladda in lite musik i den. Var lite jobbigt o springa med mobilen i handen ^^
Får väl se om batteriet har laddats färdigt nu sen bege mig..

Ha en bra dag! Puss

Lek

Då är dagen snart slut, vart på konfirmation som sagt. Långtråkigt i kyrkan, menmen..
Jordgubbstårtan var grymt god, så ni vet ;)

Dagens outfit

Skor - KappAhl
Strumpisar - ingen aning
Skjortklänning - H&M
Skinnjacka - Vero Moda

Efter nästan alla stuckit hem från oss tog jag cykeln till kusinerna så jag vi + deras småkusiner till ett dagis o gungade lite och såå :)
Bjuder på en härlig bild från det.
Jag, Linn, Isabelle, Ida & Angelica :)


Nej nu ska jag in i duschen sen äta.
Puss!

Imon ska jag visa bilder på ett super sött föl :') + kanske en video från idag, haha! :)

Jordgubbstårta

God mooorgon! :)
Har vart uppe i 1.5 timme nu, hjälpt mamma o fixa med frukter sen dekorerat tårtan osv.
Erkänn den ser god ut ? ;) Somrig och så.


Ska väl snart börja göra mig iordning, sen blir det konfirmation o sånt.
Ha en bra dag!
Pusss!

Smidig ?!

Var ute o sprang en runda innan, skönt faktiskt. Fast mest efteråt ^^ Fick sådan håll, lite jobbigt!
Sen klippte jag gräset med, tråkigt.

Fotade hästarna innan också, fick en sån grymt snygg bild på Ballerina ;)
Hahaha, hon ser jätte rolig ut ;D

Smidigaste sättet o ta sig upp efter rullat sig ?
- Tjaah, kanske ? ^^

Nej nu ska jag gå o kolla på några avsnitt av OC, sedan ska jag sova. Ska gå upp ganska tidigt imon hade jag tänkt mig :}
Puss!

Favvo foto-objekt?

Vilket är ert favorit foto objekt ? :)
Just nu är mitt blommor, och just nu älskar jag min makro på min lilla kompakt kameran ^^


 
Klickabara bilder, ska det vara om bloggen vill som jag vill.

Har städat hela rummet och ändrat om det som går o ändra, blev ganska nöjd (:
Nu ska jag nog ut o fota hästarna, sen blir det till o klippa gräset, vår traktorgärsklippare är fortfarande sönder så får gå och putta på en annan jobbig sak. *suck*
Ha en underbra dag!

Funkar det nu ?

Går inte att kommentera inlägget här under, konstigt.. Kanske kan ha o göra med att jag precis bytt till publishme ?!

Men iaf, funkar det o kommenterar här ? Om inte, ngn som vet blogg.se mejladress ? Eller är jag bara blind och inte ser eller hittar den.
kommentera det i ett annat inlägg isf är ni gulliga :)


Idag blir det städning imed det är konfirmation imon. Jaja, hörs sen :)
Puss!

God Natt

Nu har jag kollat på några avsnitt av OC.
& nu ska jag gå o lägga mig.

God Natt :)

Btw, har jag "fått" den nya blogg.se nu :)

Klister i ansiktet

Sitter här med klister aka ansiktsmask i ansiktet. Är en sån som man ska dra bort, men känns mest som att ha klister i ansiktet. Inte för att jag har haft klister i ansiktet, men ändå ^^
& nu börjar den torkar så stramar i hela ansiktet nu ^^

Var ute o fotade lite blommor innan, vad tycks om bilderna ?
image187
image188
Självklart är det © på bilderna!
Kollar lite på Berg flyttar in, men ska nog dra av denna masken snart.
Sen blir det nog att jag kollar på OC. :)
Puss!


Update: Jag kan inte le! Hahaha, dumma ansiktsmask xD

Stan

Nu har jag precis kommit hem från stan med mamma :) Hämtade skinnjackan som vart på lagning, sen kollade vi lite och fikade. Sen handlat tills på söndag då min bror ska konfirmeras.
Hittade ett par söta ballerina skor från KappAhl och örhängen från Wedins :)
image184

image185

image186

Nu ska jag gå och lägga mig på altenen och läsa en Frida-tidning och äta lite godis ^^ :)
Ha en bra dag alla! Puss!

Photoshop

Har suttit och testat lite saker i Photoshop, med hjälp av Stylissimo. Blev inte så bra, men får väl öva för att bli bättre ;D
image183

Nu ska jag gå o borsta tänderna o så, sen kolla lite på OC :)
God Natt

Today.

Allt bra med er såhär efter Valborg ? :)

Själv är det super här, tog det lugnt med några kompisar igår, grillade och hade det mys. Skulle dock vart lite finare väder, var blåsigt och tråkigt.. Vi får helt enkelt göra om det till sommaren när det är finare väder! :)
image182

Inte för att det är bättre väder idag, har regnat hela dagen :/ Annars idag har jag vart med kusin Angelica, mycket trevligt ;) Har skrattat o töntat oss, suttit o kollat en massa på datorn osv :)
Jag har även hunnit med o fixa i min bokylla, ser iaf lite bättre ut nu än innan. Vet dock inte vad jag ska ha i ett fack, men det kommer jag säkert på :)

Jaja, nu ska jag svara på era kommentarer och sedan läsa lite bloggar, sen fixa och trixa med bilder, det blir nog bra!
Hörs senare kanske, puss!


RSS 2.0