ingen rubrik

Är riktigt dålig på att uppdatera, men jaja!
Vart tävling i Eindhoven denna helgen, vart där några timmar o kollat.. Annars har det inte hänt så mycket annat här. Tror jag.

Jaja, nu ska ag in i duschen senn kör jag och Maja till Asten och ser om det är någon rolig fest där, hoppas på det :)
Hörs! Puss

Helgen

God Kväll

Dagen har bestått av städning, tvättning och bara ta det lugnt :) Precis ätit baguette til kvällsmat och nu är det Crackers, typ som rån, med ost och paprika, gott!
Jaja ..

I helgen har det varit tävling i Valkenswaard, var där på fredags morgonen och kollade när Frida hoppade sen hem direkt, för lilla Alwin hade feber.. Så han sov nätan resten av den dagen.. På kvällen hade vi svensk förfest innan vi stack ut. Det var trevligt :) Kom ut lite sent tycker jag, men det var kul ändå :)
Lördagen stannade jag och Alwin hemma och tog det lugnt, han mådde bättre och ingen feber, men lika bra att ta det lugnt :)
Söndagen åkte jag & Alwin dit vid 1-tiden, kollade på Henk när han hoppade derbyt med Tennesse, som han för övrigt vann.

Maja var med på Groom-hoppningen.

Henk & Maja diskuterar omhoppningen

Maja & Tennesse, ett ner i omhoppningen blev det för dem..
Fotona är orörda, har ju inget program/photoshop i denna datorn :(

Iaf, efter Majas hoppningen hjälpte jag till att packa in allt i lastbilen osv..
Sen tog jag och Maja en mexikanare som skulle jobba oh leta häst samtidigt här med oss hem, men han stack redan imorse.. Klent tycker jag.. Jaja..

Långt inlägg med bilder och allt, imponerande ;D
Nu börjar CSI Miami igen, ha det bra :)
Puss

A day off

Idag är jag ledig, sköönt :) Ska börja med att kolla på film och äta frukost tänkte jag. Sen blir det till att städa! Haha, får alltid göra det när man är ledig..


Vi hade förfest i lägenheten innan vi stack ut i fredags, trevligt :)

Uppdaterar mer senare idag =)
Kram!

~Da

Sitter inne hos Frida o Henk och passar Alwin, eller ja, passa och passa.. Han sover och jag ar har for nagon maste ju vara det  :P Lyssnar lite pa musik och sitter vid datorn..

Vart lika varmt idag som det var igar, sa blev saklart stranden idag igen. Haarligt!
Och jag har lite bilder att visa nu med, pa stranden. Himla fin for att vara konstgjord eller hur man ska saga ^^


En del av stranden och Alwin som badar! :)

Imon borjar tavlingarna i Valkenswaard. Frida hoppar imon pa morgonen sa jag och Alwin foljer nog med och kollar. Jaa, annars finns det nog inte mycket mer att skriva..
Kram!


Feeling hot hot hot

Det här med att blogga verkar inte vara min starka sida.. Blir bara lite snabbt nu då klockan är mycket, började tidigt idag och ska börja lika tidigt imon. 05.30 Har vart över 35 grader idag, både skönt och jobbigt. Jag har det bra som kan sitta i skuggan med Alwin, medans de andra får rida och svettas i solen, haha :)

Iaf så slutade vi lite tidigare idag så vi åkte till stranden, Alwin följde såklart med, han älskar att bada! Har foton på stranden sen förra gången också, för tror jag fortfarande inte visat dem?
Skönt var det iaf att bada o svalka sig!
Efer det var det hem och fodra, vidare och handla mat, sedan laga mat och diska, fy vad effektiv jag har vart idag!

Nu ska jag duscha och sen sova. Får se om jag får mer tid imon eller i helgen, är nämligen tävling också. Ja, vi får se helt enkelt :) Kram!

Måndag

Hejsan hoppsan!
Livet här nere rullar på som vanligt, mest jobb och så :) Vart tävling i Valkenswaard för Henk i helgen som var så kollat 2 klasser han var med i. Den ena gick bättre än de andra.
Tävling där nu till helgen igen, för både Frida & Henk denna gången. Och jag hoppas på lika fint väder som det vart denna helgen!

Nu ska jag, Maja och Jill gå och äta, förmodligen på De Kempen här i byn :) Blir bra, orkar inte laga något ändå. Ch har ingen matlust heller egentligen, men den kommer knsk tillbaka om man äter något gott :P I hope. Haha.

Kram!

some music

Idag har jag vart ledig, så himla skönt! Inte gjort alltför mycket, tagit det lugnt och städat. Blir nästan alltid att man får städa när man är ledig för när man jobbar orkar man inte..

Har inget direkt att skriva så lägger in lite låtar från youtube som spelas mycket här. De flesta är nästan uttjatade u. spelas dessa låtar hemma med ? :)


FloRida - sugar

Pitbull - I know you want me

http://www.youtube.com/watch?v=ULocY5jitXQ
http://www.youtube.com/watch?v=6VoLCMmdf3U&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=meZqM8K9Hmo

Nej, nu ska jag lämna datorn en stund för TV'n och The Hills.
Kram

Update

Snabb uppdatering da jag sitter pa flygplatsen i Düsseldorf, har hittat en dator där Ä och Ö finns, men inte a med en prick ovanför, illa ;D

Har lämnat Lisa här, sa nu sitter hon nagonstans i luften pa väg hem till Sverige. Trakigt. Men hennes knä blev inte bra och hon kan ju inte göra nagot här. Trakigt för mig, vi har kommit varandra ganska nära nu, har ju bott,och typ gjort allt ihop nu sen jag kom. Men jaja, sa är det. Vi far halla kontakten via datorn sen far hon komma ner och hälsa pa.
Ja, nu sitter jag iaf här för jag ska hämta upp Maja när hon kommer. Körde hemifran vid 3, Lisas flyg gick vid halv 7 och Majas kommer in vid 10, lagom kul och vänta! Glömde bok/tidning och finns knappt nagra engelska tidningar har, de som fanns sa jätte trakiga ut ! I-lands problem ^^

Helgen i Bonheiden var inte sa farligt jobbig som jag trodde det skulle bli. Var ganska kul faktiskt med att fixa och halla pa med hästarna. Jag är allt-i-allo Jennie ;) Nanny, groom, taxi osv osv. Haha

Nu är snart tiden ute och jag har nu bara 2 timmar kvar att vänta, skooooj, eller inte.
Är nog ledig pa onsdag verkar det som, sa da kan jag uppdatera lite bättre. :)
Hoppas alla har det bra hemma! Saknar vissa  , Puss!

Bonheiden

God Kväll.

Får skriva mer om denna dagen nästa vecka. Imon åker jag nämligen till bonheiden.
Har blivit ändrade planer. Jag ska hjälpa till med hästarna, typ själv. Eller Jill, en hästskötare till grekernas hästar som står kvar här, ska hjälpa mig. Eller jaa, blir jag som får hjälpa henne.  Lisas knä hoppade ur led innan, så hon har spenderat 4 timmar på akuten och de kunde inte ens dra knät tillbaka. Usch, stackarn.. Iaf, så hon kan ju inte längre följa med då hon nu hoppar på kryckor.

Får väl se hur detta kommer gå. Önska mig lycka till..
Hörs förhoppningsvis på söndag/måndag/tisdag ngn gång, kanske.
Kram

Gårdagen och dagen

Jahapp.. Vad ska jag säga eller skriva rättare sagt..
Igår var det vanlig jobbdag, sen körde jag och lisa och handlade, sen när vi kom hem igen hade det grillats, gott! Inte ätit grillat sen midsommar. Skandal :P
en körde jag och Lisa till flygplatsen för att hämta upp en om ska kolla på hästar hos Frida. Hem igen. Sova. 

Idag ringde klockan 5.25, börjar 5.30 (haha). Fodring, mockning och passning av Alwin resten av dagen. Blev inte att vi blev lediga tidigare så jag tog beslutet att sova när Alwin gjorde det, mycket bra tycker jag för nu är jag inte så trött som jag skulle vart annars.

Nu ska jag in i duschen för det blir nog bbq ikväll igen, mysigt :) Sätta kamerabatteriet på laddning med inför helgen, tävling i Bonheiden då.


Jag i fredags, innan jag och lisa stack ut.

Not a sunny sunday

Jahapp. snart är denna dagen också över.
Jag och Lisa har vart lediga idag. På söndagar är ALLT stängt här, inte ens en mataffär är öppet. Iaf så ska det vara öppet första söndagen varje månad så vi åkte in till Eindhoven för lite shopping. Tror ni det är öppet ? - Nejnej, självklart inte. Så himla typiskt nu när det skulle vara öppet o vi var lediga samtidigt..
Så dagen har tillbringats i soffan med en bok, för har regnat  stort sett hela dagen. Har visserligen lagat mat och tvättat också, en riktig slappardag, skönt det med :)

Vad har annars hänt? Shoppade lite i Veldhoven i fredags, 2 par skor o en väska, inget speciellt men kan visa senare. Jaa, är väl det enda intressanta som har hänt :P

Hörs en annan dag. Kram

RSS 2.0