Måndag tisdag onsdag

Sammanfattning på vad som gjort under dessa dagar.
I måndags var det en vanlig jobbdag, jag o lisa mockade och fodrade 24 boxar på morgonen - hard work work! Handlade hann vi med innan vi åt och gjorde oss i ordning sen körde vi till Walkensvard för lite fest osv. Mycket trevligt! Gick från den ena klubben till den andra. Är väldigt dålig musik här måste jag säga, myycket bättre hemma :)


Igår, tisdag, var jag ledig. Tur det för kom hem vid 4 o gick o la ig vid halv 5. Men sov inte länge o det har jag ångrat idag.

Lisas föräldrar och syster kom igår så jag körde o handlade med dem och städade lägenheten. Sen körde jag in till Veldhoven och kollade i lite affärer.
Senn på kvällen var det dags för utgång i Walkensvard igen ;) Samma som dagen innan gick vi mellan olika klubbar medans vi väntade på att Frida & Co skulle gå vidare. Och då hamnade vi på en gaybar som hade transvestit kväll, haha. Fast var väldigt många "vanliga" där också. Och även där selades det kass holländsk musik, man blir så depp på det..

Idag, onsdag, började dagen med mockning kl. 8, jag var trött! & tröttare blev jag under dagen. Men det är smällar man får ta!
På kvällen var vi ute och åt med Frida, Alwin, lisas familj o så jag. Trevligt + mycket god mat :) Sen nästan direkt hem och sov, skönt :)

Dennis, för ett tag sedan.


Kommentarer
Postat av: ANGELICA

härligt med lite ledigt också :) SAKNAR DIG I MASSOR <3

2009-07-23 @ 15:44:34
URL: http://annihoneys.devote.se
Postat av: Sofie

Ja va kul :P Du får höra av dig innan isf :D <3

2009-07-23 @ 20:21:36
URL: http://sofiehakansson.blogg.se/
Postat av: bitte

va söt hund

2009-07-23 @ 21:01:56
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: bella

saknar dig! <3

2009-07-24 @ 14:05:30
URL: http://bellayeah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0