30 juni

Ja, vet inte vad jag ska skriva. Gör ju samma saker hela tiden typ. Mockning-frukost-passa alwin osv.

Imon ska vi gå upp tidiiigt! Så blir vi färdiga tidigare och sen skulle vi nog åka o bada, hoppas på att det blir av nu för är ju så himla varmt här att man nästan smälter bort..

Eller jo, en annan sak som har hänt är att jag, caroline o lisa åkte till ett shoppingcenter, ganska stort faktiskt. Köpte inget men testade en snygg klänning, vet inte om jag ångrar mig nu, men får väl köra dit en annan dag annars. Hade inte tid eller lust att kolla, är ju sp himla varmt! en var vi o handlade mat på AH..

Ska gå o lägga mig alldeles strax, ska brja tidigt som sagt. Hoppas allt är bra hemma! Kram

29 juni

Sitter just nu utanför Fridas & Henks hus. Alwin sover och de är iväg någonstans. Skulle behövt åkt iväg o handlat får se om det hinns med idag. Har iaf lite så jag klarar mig imon med.

Jaja, vad mer? Skitvarmt även idag, som en bastu!
Grekerna har åkt vidare till Junior EM, tror jag det va. Så du är det tomt här igen..


Jag precis.

byebye

Lokalsinne

Ännu en dag har gått o jag har befunnit mig i Begien idag igen. Fått en fin bonna-bränna också efter linnet, himla fint ;)
Fint liv jag har, glassar omkring på tävlingar, passar Alwin med såklart. Avis Hanna ? ;)

Jag och Caroline körde hem från Belgien, me hjälp av mitt minne. Åkt den vägen en gång innan i fredags och hittade, lite impad på mig själv är jag. Snacka om att jag har bra lokalsinne :P

Jaja, nu ska jag vara lite social mot de andra. Hörs imon. Kram


Lördag kväll

Regnet öööser ner här! Jaja, inte mycket man kan göra åt. TV'n hackar så orkar inte koll på den heller så får tillbringa ännu mer tid framför datorn.. Läsa lite bloggar, lyssna på musik o vänta på att klockan ska gå gå man kan gå o lägga sig :P

Imon verkar det som vi åker till Belgien igen :) Hörs imon kväll när vi är tillbaka igen. Kram

Kört bil

Fy fan viken hota jag har! Blir galen! Hostar så jag knappt får luft.

Iaf, så har jag slutat för dagen. Häärligt! Ska nog gå ut i solen tror jag, är himla varmt här, idag med.
Har kört automat bil för första gången idag i ett annat land dessutom, inte illa det ;) Förstår att du gillar pappas bil mamma :P
Jaja, det gick bra att köra iaf, vägarna är bara lite smala här.

Ska gå o se vad de andra gör nu. Ha en bra dag alla!

Belgien

Dagen började som vanligt vid 8 med mockning och fodring. Därefter var det frukost och sen körde jag, ulrika ch alwin till Belgien där frida tävlade. Kom precis när hon hoppat så vi fick snällt vänta tills den sista klassen som var 1,40. Det gick iaf bra, en ner, näst sista hindret. Sen åkte vi hem igen.
Vart sjukt varmt där idag, svettades i skuggan så när det kom en vindpust blev man typ överlycklig, haha!

Annars har allt gått bra idag. Ska duscha nu sedan blir det väl kolla på TV o sitta vid datorn.


Frida o hästen. Så jobbigt att inte ha Photoshop eller något annat redigeringsprogram i denna datorn! Eller jag kanske har det, får ta o kolla igenom datorn.
Hörs imon. Kram

Torsdag 25 juni

Ännu en dag har gått. Gör ju samma saker i stort sett varje dag så finns inte så mycket att skriva om.

Igår kom några greker som är uppstallade här just nu, eller deras hästar är uppstallade. Iaf, de kom o pratade  och hade köpt hur mycket mat som helst trots att vi sa nej innan de körde iväg o köpte. Envisa. Jaja, var väl kul tat lyssna på dem.
Gillar inte att prata engelska för känner mig så osäker, men ändras snart hoppas jag :)

Jaja, that's my life just now. Hörs imon! Kram

God Morgon 24 juni

God Morgon, nu är stallet klar för dagen, iaf för mig. Precis ätit frukost o ska nu byta om, borsta tänderna sen till Alwin, gå en runda kanske.

Bloggar skert ikväll eller liknande. Kram

Framme

Första uppdateringen här från Holland. Resan igår gick bra, Düsseldorf (Weeze) var en jätte liten flygplats så man kunde inte missa bagaget och Ulrika som hämtade mig. Skönt det!
Idag börjde allvaret då, gick upp lite innan 8, mockad o hjälpe till me hästarna sen var det frukost. Vi är ganska många så mockningen, fodringen och allt annat som hör till gick snabbt. Så hade frukost i kanske 45 minuter eller något.

Efter det, vid 10, så gick jag in till Alvin, gick en runda ed honom så han somnade. Kollat runt lite. Handlat mat osv, ja inte gjort så jätte mycket. Är lite ovant nu i början. Men kommer väl snart in i det skulle jag tro :)

Jaja, ni får ha det så bra alla där hemma! Puss

Dags att bege sig till flygplatsen

Så, nu är allt packat, ska upp till stallet och väga väskan nu.  Har en våg där man kan hänga det man ska väga, skit bra! Har ju en stor bag så ser inte vad det står på vågen här hemma :)

Jaja, nästa gång vi hörs så befinner jag mig i Holland, Eindhoven!

Från studenten.
Ha det så bra i Sverige nu :) Kramhej!

6 timmar kvar i Sverige.

Har fortfarande inte fattat att jag ska iväg, men det lär jag säkert göra på flyget eller imon när allt börjar. Det blir säkert skit bra iaf!

Har lagt fram alla saker jag ska ha med mig men får gå och packa ner dem nu o se så jag inte får för mycket vikt. Får ju bara ha 15 kg, vet egentligen inte hur jag ska klara mig men det får ju gå helt enkelt, har ju inte så mycket val om jag inte vill betala övervikt, och det skippar jag gärna :)

Antar att jag kommer få några nya läsare då jag ska "avslöja" min blogg nu, vissa har vetat om att jag haft den, andra inte :b Hejhej på alla nya som gamla iaf! :)

Bloggar nog någon mer gång innan vi åker till flyget :)
Kram!

Midsommar på Öland

Kom hem igår kväll efter irat midsommar på Öland. Riktigt trevligt har det vart. Dock lite kallt på kvällarna och nätterna, sova i tält är ingen höjdare när det är så kallt.
Min röst hade jag nog glömt hemma, herregud som jag lät! Haha, har kraxat hela helgen och alla har bara skrattat och mobbat mig. Jajam är lite bättre nu, fast har blivit förkyld nu också, toppen !
Jaja, det var kul iaf. Skönt att vi körde hem igår istället för idag.  Hade blivit alldeles för stressigt för mig annars..

Rap das armas - lucana video edit är nog den låten man hört mest under helgen.

Idag sa jag tvätta och städa bilen, packa osv. Imon flyttar jag ju till Holland på obestmd tid. Har fortfarande inte fattat att jag ska flytta härifrån och till ett annat land och lär väl inte fattade det förrän jag sitter där själv på flyget.. Men det blir nog bra och kul tror jag :)

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mera. Hörs kanske senare, annars imon. Flyger inte förrens på kvällen. Puss

Min student

Har fullt upp denna veckan, har en massa att fixa innan jag flyttar till Holland. Men hade tänkt att berätta lite om min student med text och bilder :)

Dagen började med champagne frukost hos Monika. Frallor, jordgubbar, melon, ananas mm mm En himla massa, men gott var det !


Vid 9.45 tog vi taxibuss till skolan där vi skulle fotograferas.


Efter fotograferingen var det slapp och snack i klassrummet innan vi gick ner till matsalen och åt baguette. Sen upp till klassrummet igen och skriva i mössorna innan vi gick till kyrkan och lyssnade på sång och tal av rektorn.


Tillbaka från kyrkan var det fika och stipendieutdelning i matsalen.


Tillbaka i klassrummet, fick betygen och kollade på folket som började komma. Väntade och väntade. Sen ställde vi oss i korridoren och väntade på vår tur att springa ut. (Foto från BLT's hemsida)


Fick blommor osv efter utspringet och en massa kramar av släkt och vänner.

Ser ni likheten på fotot när jag var liten och nu ? ;)

Åkte flak, typ ett varv sen regnade det för mycket så jag hoppade av och åkte hem.


Var hemma och åt, fikade sen bar det av till Hanöhus med Sofie och Tojja också :) Musiken var ju inte den bästa, eller vissa låtar men hade kul med Sofie och Tojja, som vanligt :)


Även att värdet inte var det bästa så var studenten underbar, vill ju lätt göra om den igen, fast gärna med finare väder då :)

Kram!

Måndag

1 vecka kvar idag tills jag åker! Så om en vecka vid den här tiden sitter jag nog i bilen påväg till flygplatsen. Uhh, pirrigt!

Denna veckan kommer jag ha fullt upp med att fixa en massa grejer. Ska strax iväg o kolla på en laptop och efter det ska jag skicka iväg en fotobeställning, kolla ut Student-tack-foto + andra foton sen en massa mer.

Fotade Josse igår innan balen, så måste fixa de bilderna också nu i veckan så hon får dem innan jag åker.

Pusshey

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEN


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEN FY FAN VA JAG ÄR BRA!

Underbar dag, men känns lite lustigt att skolan nu är över och att man kanske aldrig mer kommer träffa vissa. Men jaja.
Tack för alla presenter, blommor osv igår! Puss till HP3 !

karneval

Sitter fortfarande i sovtröja o borstar tänderna nu. Börjar klockan 11 o innan dess ska jag släppa ut katterna, ta ut pengar, klä på mig o packa med det jag ska ha på karnevalen idag. Ja, och sen ska jag köra till Sölvesborg också!
Stressad ? - Bara lite vaah.

Jaja, igår tog Tojja studenten. GRATTIS! Imon är det Sofie's mfl. tur o fredag är det äntligen min tur ! Har fullt upp tills dess.

Puss.


måndag

Jaha, sista veckan nu. & studentveckan! Igår var det uppladdningsfest, var dock bara med på förfesten och drack inget då jag körde. Idag är det fulefesten, haha, det blir nog kul o se hur alla kommer se ut ^^

Men nu först ska jag hämta upp Hanna sen ska vi köra till Emma där jag ska fota henne, bal idag för henne :) Kameraväskan är packad så väntar bara in tiden nu..

Sweden Rock Festival är också över, var där alla dagarna, haha o det är ju inte ens min musiksmak direkt. ^^ Men jag ställer upp för Sofie ;) Men var kul ändå att lyssna på vissa band och träffa en massa folk :) Såg bl.a Europe, Hammerfall, In Flames, och sen några låtar på andra band.

Imon ska jag o sofie till karlskrona där Tojja tar studenten! :D

fredag

Fyfan vad jag fryser! Ska gå o lägga mig under täcket nu o kolla på film..

Igår var jag o Sofie på Sweden Rock igen, blir så resten av dagarna med, idag o imon + jobba där på söndag. Fyfan vilket äckligt tråkigt väder det är, regn o svinkallt! Måste ändras till nästa vecka när det är studenten!

Film var det. Kram

Sweden rock

Som de flesta här i trakterna kommer jag befinna mig på Sweden Rock :) Jobbat ett pass idag, haha jag o sofie har riktigt kul!
Och jag är nog världens sämsta på att prata engelska, hur ska jag klara mig nere i Holland ? Hemskt.

Jaja, nu ska jag fixa några grejer sen sova! Är lagom trött nu..
Jobba ett till pass imon, sees!

Hemlisen!

Iiiiiiiiih!
Nu avslöjar jag hemligheten jag skrev om i torsdags...

Jag ska flytta! Från Sverige. Till Holland. Jobba som "barnflicka"/au pair och hjälpa till i stallet.
Precis bokat flyg. 22 juni, om 21 dagar flyttar jag från Sverige till Holland under obestämd tid.

Helt galet att jagg ska åka! Men ska först avnjuta studenten och midsommar med mina bästa vänner!
Gud vad jag kommer sakna er :( Love you guys! <3

Uschja, men det kommer nog bli bra, exakt tre veckor idag tills jag åker. Shit!

Nu ska jag ut i solen, ska försöka inte tänka för mycket på detta för då blir jag bara lipig, haha ^^
Puss!

RSS 2.0