Gott & blandat

hallå hallå.
Har väl ganska mycket att berätta nu. Bion "I taket lyser stjärnorna" som jag och Angelica såg i lördes var bra, men som jag redan visste innan var att jag skulle gråta, så hemskt egentligen! Men sen den om ni har möjlighet!

Igår var jag i Växjö hela dagen på Villa och Hälsomässan, sålde larm, eller försökte iaf :) Men gick bra ändå, många som var intresserade! Var helt slut igår när jag kom hem och det är jag idag med. Trött från igår och dagen idag. Praktik.

Ja, så nu ska jag duscha sen gå och lägga mig tror jag :)
kramhej.

Gårdagen och gladiatorsandaler

Heej.
Igår blev det en nykter utekväll, jag fick köra osv :) Var väl sådär, kass musik i början, eller ja egentligen var det dålig musik hela tiden men sämst i början + lite folk. Tråkigt. Så nu skippar vi Harrys på ett tag och går ut på något annat ställe :)

Idag har jag varit riktigt lat, legat framför tv'n i stort sett hela dagen. Måste städa mitt rum nu, ser ut som fan här. ussschja. & ikväll blir det nog bio med Angelica, I taket lyser stjärnorna.

+ köpte ett par gladiatorsandaler igår på H&M, frågan är om jag ska behålla dem, tror inte det just nu då jag nog vill ha med öppen tå som den sandalen på H&Ms hemsida..



Pussheeej.


Torsdag, en helt vanlig torsdag.

Statistiken höjdes ganska bra när Angelica länkade mig i sin blogg :) Skoj, får väl se om någon stannar kvar här.

Har kollat lite på Valkyria, men trodde den skulle vara bättre så får kolla färdigt den en annan gång istället. Blev så trött så ska strax krypa ner i sängen.

Annars idag, skolan jätte slapp. Men skönt med sånna dagar med ((: Sen hem och rida, mocka tre boxar, är jag inte snäll så säg ;) & sen bara slapp efter det.

Imorgon blir det praktik, like always, sen fest och utgång är tanken :) Skoj! Så hinner nog inte med någon uppdatering imon, beror på hur stressigt jag har det mellan. Men förmodligen stressigt, brukar bli så.
Och är det bara jag och Sofie som har världens problem med att välja kläder ?! Haha.

Nej, God natt nu :)

Ojojoj.

Shit pomme fritt! Har precis sett Twilight och den va verkligen så bra som alla säger. Så den måste man bara se! Och det måste väl komma en film efter ? :O
Och sen var även han Edward så snygg som alla med säger.

Så se den filmen om ni inte gjort det!

Shiiihou :D

Snösnösnö, när jag vaknade imorse och kollade ut ville jag bara gå i ide, men det gick inte föööör ........

JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG :D :D :D :D 
shoohooo :D

Är i skolan nu, sista lektionen sen hem och plugga :( Hinner inte rida idag för svenska nationella talet ska vara färdigt för att redovisas imon, bläh.
Puss :)

UF-mässan 2009


Vår monter idag på mässan. Många som var intresserade av det vi säljer så det var ju kul :)
I tävlingarna gick det mindre bra, inte nominerade och såklart vann vi inte då heller ;) Men det är inte huvudsaken ju, Furulund vann iaf "Årets mesta", skoj :)
& Tojja vann bästa monter! Jätte kul för henne o nu ska hon upp i Stockholm och tävla, fusk! :P Men hon var värd det himla fina produkter och monter har hon :)

Nej nu måste jag fortsätta med svenskan. Kramar

Tjingeling tingaling

God Kväll :)
Haft fullt upp idag känns det som. Vart i stallet, ridit o så. Med Emma & Scorpan, lång runda, skönt :)
Måste egentligen skriva ett svenska tal tills på tisdag i nationella men hinner inte nu för nu måste jag kolla igenom vad jag ska säga till juryn imon på UF-mässan. Ska alltså ställa ut vårt UF företag imon, Lokstallarna i Karlshamn kom och kolla! :)
Ska fota så visar vår monter imon eller tisdag/onsdag. :)

Lyssnar just nu på denna låten:

Haha, hur rolig är den inte, särskilt vid 1 minut och cirka 15 sekunder framåt när han i "tv'n" sjunger, Haha! ^^

Nej får väl slipa på vad som ska sägas till juryn imon och sedan packa ner det jag ska ha med mig :)
Kramar!

Fredag, igen.

God Kväll :)
Många är nog ute idag, känns det som :b
Men inte jag, ska skriva grönt kort "provet" imon och lite annat. Dessutom kom jag hem sent idag från praktiken och när jag ska cykla hem från tåget så har någon idiot förstört bakdäcket! Fan va arg jag var. Att vissa inte kan låta andras saker vara utan bara ska förstöra hela tiden..

Jaja, nu ska jag kolla på film. Förresten någon som sett Australia ? Om inte, se den! Jag tycker den var jätte bra, dock väldigt lång :P

Kram :)

This is Doris.

Jädra vad det har blåst idag! Men vart fint och soligt. Red lilla Pigall idag, han var ju lite slö men det gick bra, red i paddocken och mest trav :)
Mockade tre boxar, jag är snäll jag :)) Sen kom lilla Doris, Hannas och deras valp, en sådan plutt jag vill ha! Så jädra söt och såå liten :D

Dålig & suddig bild, men endast för att ni ska förstå hur liten hon är, jämför med vanten :b

Doris, bästa bilden jag fick, haha.
Tagit bilderna med min lilla kamera, får ta och fota henne sen när våren kommer med den stora, eller vad säger du Hanna ? :P

Nu ska jag nog kolla på film innan läggdags :) Australia, såg Bedtime Stories innan, den var lite rolig, haha ;D
Kram!

Jan Brink & Briar.

Nu kommer (äntligen?) delen med Jan Brink & Briar från Göteborgs Horse Show. Precis fixat bilderna lite så lika bra att jag skriver om det nu också :)

Jan Brink & Briar var ju höjdpunkten och den ryttaren man ville se i dressyren, han som gjorde att man satt kvar för att kolla. Redan innan han kom in på arenan började folk klappa händerna så när han väl kom in så blev det ännu mer applåder, och kamrorna blixtrade (de som inte visste att det var mycket smartare att ta utan blixt).

Det var så himla kul att kolla på, särskilt att det var deras sista tävling i Sverige innan Briar skulle pensioneras. Som sagt, jätte kul att kolla på :)
När hans program sedan var slut fick de stående ovationer, har för mig att speakern sa att det var 11 000 där på eftermiddagen. Det var mäktigt!

Bilderna får säga resten, är himla glad att vi åkte uppdär och kollade Lina :) Minne för livet, allt från horse showen, till shoppingen till vandrahemmet osv.

Bilder var det jaa..






:))

Fredag hela dagen.

God Kväll :)
Vart på praktiken idag som varje fredag. Vart ganska mycket att göra tycker jag, eller ja, lugnt ändå för att vara en fredag. Men sen är det ju lågkonjunkturen som gör det också..
Iaf, precis kollat på Step Up 2 nu, så kul att kolla på dans filmer, jag vill med kunna dansa så bra!

Imon bär det av till Växjö för lite shopping med mamma :) So see you imon!
Kram!

Bilder från shopping

Studiedag idag som sagt, häärligt :)
Vart i stan en stund, shoppat lite osv. så härligt väder har det med varit! Sol, så att det värmde, skönt! Och nu är det mulet och blåser jag som hade tänkt ut och gå, men har tappat lusten lite ..

Jaja. Hade tänkt och visa lite jag köpt, från idag och från när jag och Lina var i Göteborg (jeansjackan och neråt), bättre sent än aldrig ;)

Chinos från Karl-Oskar & Kristina, lite mörkare IRL.

Böcker på bokrean, halva reapriset för de som vill veta :b Bokia.

Flätat hårband från Glitter. Frågan är behålla eller inte ?

Jeansjacka från Rut M.fl (Göteborg)

Stor, svart, plufsig tröja. Tror den blir fin till sommarkvällar :) Monki.

Tunika, Gina Tricot

T-shirt, Gina Tricot

Fransväska från Lindex, som många bloggare vill ha/har.

Även solglasögon från Beyond Retro, vanlig svart t-shirt från Monki och svart t-shirt med tryck från Gina Tricot. Som jag inte har bild på just nu men kanske fixar så det kommer in någon gång :)

Hugs!


Onsdag i skolan

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska gå så jag kan börja gå ner till tåget.. Att man alltid ska behöva vänta.
Jaja..
Dåligt uppdaterat i veckan, men har inte orkat/haft tid. Igår red jag iaf och stackars Ballerina var livrädd för några fotbollsspelare som skrek osv till varanda, så fick tyvärr vända hemåt igen, så blev bara skritt igår. Ja och sen taktade hon + lite trav då. Slog med huvudet och hoppade runt heela tiden gjorde hon också.. Lite kul var det ändå när hon i vanliga fall brukar vara så lugn. haha :P

För övrigt är det grått och trist väder ute idag, snöat har det med gjort, men inte lagt  sig som tur är :)

Hörs kanske senare ikväll, annars imon, då jag har studiedag :D
Hugs!

Söndags fix.

God Kväll, sitter här och fixar mina naglar, filar och ska strax lacka dem :)

Idag har jag vart på kurs, kollat på filmer, Rallybrudar, Yes Man och the Women. Haha men har inte orkat öra något annat och dessutom har vädret vart kasst..
Kollade nyss på Whiped Out, haha roligt program med sjuka övningar, haha!

Praktik imon så ska fixa naglarna nu, föna håret och sedan sova :)
Kram.

Lördag kväll

Sitter och kollar på "Employ of the month" på fyran samtidigt som jag äter godis nappar och dricker en (s)lime-drink.

Borde svara på lite fler frågor i de uppgifter vi fick i grönt kort kursen men jag orkar inte, 32 frågor var kanske lite överdrivet..



Jaja, imon blir det upp tidigt för att gå på sista teoretiska delen av den kursen. Så hörs efter någon gång :)
Hugs!

Grönt Kort utbildning


Bild från sommaren -08
Har tillbringat större delan av dagen i stallet, 5 timmar närmare bestämt :) Har gjort "ridprovet" till Grönt Kort och sedan mockat tre boxar och allt annat som tillhör hästarna. Riktigt kul att rida Ballerina bland andra hästar också, hon snyggar sig och går extra fint då :))

Finns inte mycket annat att säga. Så hörs kanske senare ikväll :)
Kram.

Fredag

Är inte så bra på att uppdatera nu för tiden men jag har varken lust eller tid.. Har massor av bilder osv jag ska visa men blir aldrig av att jag gör det. Får göra det i helgen eller något :)

Idag har jag iaf kört halkan, det var väl ganska kul men inte så kul som alla säger, men jaja :)

Får nog ta och börja redigera lite bilder som ska iväg på framkallning, senare blir det nog film, om jag orkar. Är så trött på allt just nu.
Ha en bra fredagskväll!

Tisdag med Sofie

Slutade tidigt idag så jag var hemma redan vid halv 2, skönt! :D Läraren som vi har i de två sista långa och jobbiga lektionerna var inte där. Så när jag kom hem cyklade jag upp till stallet och mockade två boxar, hem igen och inväntade Sofie :) Vi har bl.a fotat, ridit och flummat! Kollat på filmer från när vi var i London också, kan bara skratta åt dem! ^^
Jaja, Sofie har nästan precis åkt och jag har absolut precis duschat. Så ska snart föna håret och sedan gå och lägga mig :)

Shuhu?

Haha, hej då ! ;D

Music video

Fin låt av Lady Gaga :)

Nu ska jag gå och spela Super Mario på Game Boy, haha! Lite halvt beroende :))
see you!

Snicksnack

God Kväll :)
Dagen har bestätt av slapp framför datorn, övningskörning, kurs och spelat Game Boy! Var hur länge sen som helst jag spelade det, Super Mario :) Är på typ sista banan och jag dör alltid när jag nästan klarat den, surt!
Jaja..

Jag har egentligen en massa saker att göra men jag orkar verkligen inte. Men får nog ta och börja skriva på naturen som ska in på tisdag eller onsdag, imon orkar jag nog inte då jag har praktik och kommer hem sent.
Sen har jag en hel del bilder jag ska skicka iväg på framkallning och sen vidare till en kund..
Ja, och sen har jag skaffat Facebook med. Inte för att jag förstår så mycket just nu men det löser sig nog, haha :)


Nu blir det dusch sen tårta :)
Puss!

RSS 2.0