första advent

God Dag! Vaknade vid 11 idag o en timme senare var ag påväg till stationen o hämtade upp Chris o hennes mamma som vart i Amsterdam. O eras hotellbokning hade krånglat så de fick en svit som kompensation. En svit! Hllå!
Körde o lämnade hennes mamma på flygplatsen o sen åkte vi in till Velhoven. Skulle se om vi hade tur med att något café skulle vara öppet. Och det var det! T.o.m flera affärer i den gallerian, helt otroligt! Allt är annars stängt hä på söndagar, verkligen allt. Men tror det är för det är Sinterklaasavond på onsdag. Sparng runt massor av svartmålade människor där idag.. Som på bilden nedanför.



Igår kväll åkte vi till Maastricht, festade lite och hann se när Henk hoppade "Speed jumping" med Tennessee, ett ner hae han, attans.
O de serverades bara öl o vin där, inte mina favoritdrycker direkt, men jag fick träna på att lära dricka vin iaf, haha..

Nu kollar jag på Grand Prix från Maastricht, Henk ska hoppa Abel-snabel snart. 160 bana, det är högt!!
Ikväll blir det Kupke.

 hörs när vii hörs, Kram!

Spending my day off with....

Tjaa!
Vart ledig idag. Har mest spenderat dagen i sängen och springa fram o tillbaka med tvätten.. Haft mkt o tvätta vill jag lova! Städat rummet o bäddat rent med ny kudde o täcke också ;)
Pratat med Sofie på skype har jag med gjort. Fler borde ha skype! Pratar knappt med några hemifrån längre, tråkigt. Men har man skype blir det inga dyra mobilräkningar, super bra :))


Nu håller jag på och gör mat, potatis, köttbullar, gräddsås o lingon! Goott!

Så vad har hänt sen sist..

Lördagskväll, auktion. Var ganska drygt, missade halva o auktionen var färdig vid halv 1 kanske. O vi stannade inte på festen o inga hästar blev köpta. Men det är ändå kul att man fått se hur det funkar.

Söndagen var det jobb.
Söndagkvällen var det Kupke. Skoj, som vanligt.
4 timmars sömn sen var det upp o mocka. Den dagen var inte kul, var så jävla trött!

På åndag kvällen kom Ulrika så igår var vi iväg o inhandlade div. saker. Bl.a. täcke o kudde till oss här inne =)

Hörs en annan dag gott folk. Kramkram!


Some serious update

Heej!
Tänkte ta och uppdatera nu när jag har tid :) Senast jag uppdaterade va i onsdags.
Fan va åsnor låter knäppt, hörde de precis, har några åsnor till grannar.

Ja, iaf. Onsdags. Torsdags! Ja, vad gjorde jag egentligen i torsdags. Jobb som vanligt, såklart. Sen fick vi mat av bobsan, snällt! Sen åkte vi in till Eindhoven och kollade på New Moon, den va bra! Men började läsa på boken och det ångrar jag lite, man ska kolla på filmerna först o läsa böckerna efter man sett filmen.
Och den biosalongen var en upplevelse! Attans at vi inte hade kameran med oss. Det var iaf 4 stolar, en gång och se 4 stolar till på andra sidan gången. Jaa, fanns ju fler plaster än dessa 8 ;) haha, men ni fattar säkert hur jag menar.
Framför stolarna hade men som ett litet bord som gick från första stolen till sista , som en fönsterkarm (stavning?) typ. Med en lampa i mitten och två menyer. Man kunde köpa allt från öl till vissa drinkar till godis till nachos. Och för att få det under filmen tryckte man på en "ringklocka" så såg de att det lyste vid vårt bord och kom och tog vår beställning. Bra va ?!

Roligast under filmen var när Jacob tog av sig tröjan och visade sin muskulösa överkropp och alla tjejer drog efter andan, för att sedan börja skratta för alla andra gjorde likadant. Haha :P

Fredags, igår då. Vanlig dag. Följde med Josse och hämtade upp hennes mamma på flygplatsen då hon är på besök här i helgen. Sen gjorde jag inte mycket mer. Lagade mat förresten! Panerade fisk, potatis o kokta morötter och någon sås till det. Jag börjar bli bra på matlagning tycker jag ;P Är inget hopplöst fall som jag alltid trott jag varit!
Gick nog o la mig vid 10 igår, var så trött! Just det, har jag glömt o säga. Kate, som började jobba här i onsdags fick låna mitt rum i några dagar så har sovit på en madrass hos Josse, men det har också funkat bra :) Nu bor jag iaf i min egna säng igen :) Och Kate bor på ett B&B tills hon hittar en lägenhet eller liknande.

Idag, skulle vi tydligen börjat klockan 7. Jag vaknade av sms från Chris som undrade var jag var vid 7.20. Ingen hade sagt till mig, men det gjorde ändå inget. De var tp klara med mockningen när jag kom ut så jag fodrade hö och hjälpte till med att strö halm. Sen skjutsade jag Josse o hennes mamma till stationen i Eindhoven. De tog tåget till Amsterdam och där ska de vara tills imon.
Sen har två av Alwins kusiner varit här med dera (och alwins) farmor. Vart full rulle kan jag säga! Aktiva "små" barn. Lite jobbigt när de pratar med mig, jag förstår ju lite men kan ju inte svara dem.. Sa något till den ena på engelska men han bara kollade på mig o sprang sen iväg. Haha!

Nu ikväll ska vi följa med Frida på auktion och sedan är det tydligen fest där, "bonna"fest kallar hon den festen. Men tydligen ska det vara en rolig fest ändå. Väntar bara på Chris o Kate, de har vartit iväg på tävling sedan 9 imorse, med 4 hästar, fatta vilken tid det tar!
Ska nog ta och locka håret, när jag ändå har tid menar jag :)

Tjaa, det var väl det. Långt inlägg, men förhoppningsvis kul läsning.

Lite bilder som jag tagit med camen.

Sen i somras, vad Alwin ser liten ut!

Sweet 19!

Jag & Alwin-palwin


18november

Söndag: Blev fest som sagt i Kupke i söndags. Dansade järnet som förra gången vi var där. Denna gågen med Robert Whitaker o hans vän Barry. Och han mådde tydligen inte så bra i måndgas, Barry alltså. Haha! (Rob kom precis in, som gubben i lådan o började prata. Hans ex Kate ska börja jobba här o de hade vart ute o ätit. Kan ju säga att jag skrev detta efter han gått, hade ju blivit lite jobbigt att förklara, för han kollade nämligen vad ag hade uppe på datorskärmen, bbloggen o facebook! That's life ;)
Jaja, det ag skulle få sagt var att han sa att Barry inte hade gjort mycket i måndags, släppt ut några hästar i hagen tydligen..)

Chris o jag påväg till Kupke.

Måndags: Japp, jobb efter cirka 3-4 timmars sömn. Upp o mocka, äta frukost vid 10 och sen gick jag o la mig igen i 2 timmar. Alwin hade sovit hos sin farmor så han hade jag inte heller hand om. Men skönt för mig att få de där 2 timmarna extra. Sen flöt den dagen på som vanligt.

Tisdags: Tjaa, hände  nog inget speciellt. Vi handlade på kvällen. Haha!

Idag: Jag o Frida åkte o tittade på hästar i Asten sen begav vi oss till en barnaffär vid IKEA, och en gick vi in på IKEA o köpte upp deras svenska mat! Så jäkla bra att man kan köpa svensk mat på IKEA :D Köpte skumtomtar, sofie ;) woohoo, haha

O imon ska vi se New Moon på bio! yeees!
Hörs en annan gång.


15november

Snabb uppdatering.
Josse & Chris fodrar nu, sen ska Chris laga mat och jag o Josse städa. Behövs verkligen. Svinstia! Sen ska vi duscha o göra oss iordning, halv 10 beger vi oss till Kupke (uttalas Köppke) o festar till det! Ligger väl drygt en timme bort. Lite drygt att det är så långt, men det blir nog kul. Sist vi var där var det dock istort sett bara svenskor som dansade. & alla andra stod o tittade på, typ. Så tråkiga alla är här nere! Men jaja, det blir vad man gör det till.
Och jag har plastpengar till det stället, good :) På vissa ställen får man köpa plastmynt som man betalar för.

Bästa soundet av "Miami bitch"


& för övrigt, hur bra är inte "Meet me halfway - Black Eyed Peas" ?!

Hörs när vi hörs, ciao!



14november

Sitter inne hos Frida, alltsa inte aao, ni vet. Josse gor mig ocksa sallskap, kanns ju lite trakigt att vi sitter i ett varsitt hus.. Chris o Frida ar nog pavag hem fran Roggel nu. Vart tavling, jag och Alwin var dar nagra timmar och kollade.
Det jobbiga och trakiga med sadana har tavlingar ar att det tar san tid, ar sa himla mycket startet osv!
Akte vid nastan 12 o de kommer nog om en timme, sen ska hastarna lastas ut, ja ni vet..
Sa blir ingen fest ikvall. Tar det imon istallet. O da med forfest innan :)
nej, nu ska jag val.... kolla facebook for femtioelfte gangen. haha, hors kanske imon!
'kramkram

12 november

Det går bara sämre och sämre för mig att blogga. Vet inte riktigt varför jag inte uppdaterar så ofta men har varken ork elr lust. Men ska försöka bättra mig, både för er och min skull. Kul att kolla tillbaka senare i livet ju :)

Men ja, sen i söndags har det nog inte hänt allt för mycket. Eller jaa, vi var ute i Asten i söndags! Jag, Chris (Christine alltså) och Frida. Det var kul =)
Kvällens samtalsämne: Om Christine hade bh eller inte på sig.
Hur många som frågade: ca halva stället.
Hur många som tog saken i egna händer o kände efter (Hahaha!!): 1 st
Så himla kul var det. O han som tog saken i egna händer, det trodde jag faktiskt inte att han skulle göra. Men kul var det, haha!

Jag o Chris i söndags.

Chris & Frida

Annars flyter livet på som vanligt, som sagt. Precis gjort o ätit kycklingsallad, gooott! Innan idag har jag o Alwin vart på lekplatsen. Jaa, det är väl det stora som hänt idag. haha!

Är tävling i Roggel på lördag, så blir kanske en runda dit o kolla. Sen är det tänkt att vi ska ut på kvällen. Bloggar mer om det senare i veckan/ibörjan av nästa vecka.

Puss.


guten morgen

God Morgon!
Sitter och äter nybakta scones till frukost. Gooott! Ganska sen frukost, men vaknae vid hav 12 av ett samtal. Haha, änd gick jag o la mig hyffsat tidigt. Är ledig idag med, var det igår med. Händer inte ofta man är det två dagar i rad.
Me igår hjälpte jag dem i stalle på morgonen, gick upp 5.30 (!!) för att vara snäll o hjälpa dem :) Resten av dagen spenderades i stort sett framför datorn och "Ensam mamma söker".

Nu ska jag äta upp, sen dammsuga klart. Sen slappa med de andra tjejerna som också är lediga. Puss o kram!

3 november

Idag är det Sofies dag. GRATTIS! Hoppas du får en bra dag :)))

Igår var jag ledig, gjorde absolut ingenting, Läste ut första Twilight boken började på den andra, men kan nog nte fortätta läsa den, vill nog se filmen först :P Snart premiär! ;P
I söndags förresten körde jag transport med häst i för första gången, duktigt tycker jag! Så blev att jag och alwin åkte till tävlingen i Roggel iaf, för det var där vi skulle lämna hästen, ngn annan skulle hämta upp den där sen skulle den till Grekland.
På kvällen stack vi till Helden för lite fest. Det var kul..

Nu ska jag nog gå o lägga Alwin, han börjar bli gnällig tycker jag. Hörs när vi hörs. Kram!

RSS 2.0