Härliga måndag !

Eller inte ? Haha.. Kom hem igår från Moorsele, Belgien. Jag och Alwin kom vid lite över 8 och de andra vid 11 så gick inte o la mig förren halv 12 o upp idag igen o jobba, trött! Därför ska jag in i duschen nu sedan sova!
Så God natt! uppdaterar när jag får tid, förmodligen onsdag :)


Familje helg

Sitter här och väntar på att mamma, pappa & lillebror ska komma.. De borde väl dyka upp inom en halvtimme, om dom inte kör fel. :b
Så skrev jag i fredags kväll. Vad tror ni dom gör? - Jo dom kör fel. Haha, dom dök upp efter många om och men ca 2 timmar efter än vad de skulle gjort. Roligaste kommentaren:
-Vi kör genom en allé nu!
Sa det till Josefine och vi skrattade som bara den. 90% av vägarna här består av allér förstår ni.

Ja, knäppa familjen ( ;) ) kom iaf fram till slut, trötta men glada :)

På lördagen åkte vi in till Eindhoven för lite shopping, hade ju ännu inte vart där. Skandal! Blev lite inköp, bas t-shirtar, skärp, snoddar, present till Alwin, skor - fake uggs, "kjol", jaa, var nog det :) Kan visa en annan gång, när kläderna från Horze katalogen kommit :) Henk som är på omslaget och inne i katalogen, så vi fick lite special priser, skit bra ;)

Ja, iaf. Shopping i Eindhoven var det..
Gick runt där och kollade och körde sen hem. På kvällen åkte vi in till Eersel och åt på De Bengel. Skit god mat där!  Jacob tog den största och såklart dyraste efterätten. Chokladtårta/kaka, glass och grädde. Jag tog barn-menyn för jag var så himla mätt. Glass,grädde och jordgubbssås. Super gott!


Var väl hemma vid halv 10 något och då rog jag upp de andra tjejerna från soffaan så åkte vi in till Valkenswaard och dansade loss :P Skoj!

Söndagen åkte vi till Amsterdam. Men hela centrum var typ avstängt så vi fick ställa bilen och ta tunnelbana. Var typ både cykel tävling och spring tävling. Iaf gick vi där inne, kollade lite i butiker och allt annat.
På kvällen tog vi bara det lugnt, somnade vid 9 och sov som en stock tills halv 8. Dags för mockning och sen in till Alwin.
Efter han hade ätit och fått på sig kläder åkte vi in till Veldhoven, tänkte gå lite i den gallerian. Men det öppande inte förrän 13, så vi fikade och tog bara det lugnt.
När vi kom hem gick vi en runda sen åkte de till flygplatsen.

Nu är maten klar så ska gå och äta, sen packa tills imon!
Kram!


Onsdag 23 september

Hahaha, jag skrattar så nästan tårarna rinner! Alwin sitter under vår sak där man torkar kläderna, efter tvätt ni vet. Är ju lite mörkt och msigt är under, som en kojja. Så sitter han där och har rivit ner lite kläder som han lägger över huvudet. Söta pojk! :D

Jaa, blev inget bloggat om helgen igår, kom annat ivägen.
Idag har jag och Frida iaf vart på IKEA, ätit svensk mat. KÖPT svensk mat! Ja och sen det vanliga man gör där, köper saker till hemmet. Åkte dit för att köpa "lås" till luckorna för Alwin har kommit på att det är väldigt kul att öppna luckor och pilla på det som inns där inne. Och lite till saker. Iaf när vi kommer till slutet och tror vi är färdiga kommer vi på att vi glömt ta det. Så himla tpsikt, vi pratade om det i början att man alltid glömmer det man egentligen ska ha och sen tar massa annat.
Jaa, sen hade de svensk mat, godis osv utanför. Där stannade vi oh köpte lite. Eller ganska mcket, om man jämför med vad alla andra köpte ^^
Lingon, eller Sylt Lingon som det står, köttbullar, lite svenskt godis som polly och snören, pepparkakor. Ja det var nog det jag köpte därifrån.
Mamma hade ju köpt med sig marabou choklad och svenskt lösgodis när de kom så det har jag ju kvar :P

Imon åker vi till Moorsele, Belgien, tävling. Fast jag, Henk & Alwin åker inte förrän vid 5 så hinner med en del imon med. Iaf så ska jag packa mina saker ikväll, handla mat, äta mat och blogga om helgen. Ka bli tufft men det får jag se till att fixa ändå :)

Nu ska jag in och ge Alwin lite mat. Hörs helt enkelt senare då :)
Kram!

Ingen rubrik

Heeej!
Familjen har lämnat Holland och befinner sig på svensk mark nu. Tänkte skriva om helgen som varit, men gör det imon. Nu är jag för mätt för att orkar göra något. Ätit tacos. Mätt.
 
Så, hörs imon så får aaalla (ironi) läsare veta vad som hänt, nästan allt iaf :)
kram!

Familjen är påväg

Sitter här och väntar på att mamma, pappa & lillebror ska komma.. De borde väl dyka upp inom en halvtimme, om dom inte kör fel. :b

Annars har dagen flytit på som vanligt. Vart ute och gått en hyffsat lång runda, fotade lite. Sen badat Dennis med - det behövdes! Får se hur länge det varar..

Här är han, mitt i språnget ;D

Är ledig hela helgen, ska bli skönt. Imon blir det shopping i Eindhoven och på söndag får vi se vad vi hittar på. Allt är ju stängt här på söndagar - värdelöst! Så vi får se vad som hittas på då :)

Hörs förmodligen nästa vecka :) Puss

Uppdatering!

Dålig på tt uppdatera, men i helgen var vi iväg på tävling i Hulsterlo, gränsen mellan Belgien och Holland. Tävling. Gick väl både bra och "dåligt" för Frida. :)
De var iaf väldigt dåliga med matn där, de stängde köket mellan 14-18, och då kunde man inte ens köpa en macka! Skandal. Sen på kvällen fick vi vänta på maten, över 1 timme båda gångerna. Drygt! Men annars var det en bra tävlingsplats, fint ställe :)

Alwin är tuff i mina solisar!

Annars så flyter vardagen på, mamma, pappa & lillebror kommer hit på fredag och he igen på måndag :) Ska bli kul. Så på lördag ska vi åka o shoppa, i Eindhoven troligtvis :) sen får vi se vad som hittas på på söndag. allt är ju stängt här i Holland, får se om det är öppet i Belgien..

Har precis ätit lite kines.. Ska kolla film nu och sen städa rummet/packa upp sen helgen. Eller är nog bäst och göra tvärtom, vi hörs! Puss!

Namnsdag

Såg precis att jag har namnsdag idag, och mamma, du har inte sagt något. Det är för dåligt ;)

Ska börja skriva lista nu på vad jag ska ha ner, gjorde aldrg det igår så lika bra att jag gör det direkt medan jag kommer ihåg det.. Sen blir det nog att jag går och lägger mig.Finns ändå inget att göra. Inget bra på tv osv..

Jaja, ha det bra alla! God natt :)

Saturday

God Kväll!
Precis ätit lite. Sitter och kollar på MTV och funderar på vad jag ska göra näst.. Finns massor att göra, som diska o tvätta - himla skoj ju, en lördag kväll dessutom, haha.. Skriva lista på vad mina föräldrar ska ha med sig ner till mig när de kommer om två veckor.. Jaa osv ..

Är helt själv nu, Maja befinner sig någonstans påvägen till Ukraina, får hoppas det går bra för henne :)

Nej, får väl ta tag i mitt liv och göra något nu, lir nog att kolla på film sen iaf :)
PUSS!

Lite av allt

Åt middag för 1,5 timme sen och nu har jag precis diskat och dammsugit. Duktigt! Innan det så var jag i Düsseldorf och hämtade Frida & Alwin :)

Nu varvar jag ner lite innan jag ska sova, men förmodligen dröjer det lite till.. Får göra Maja sällskap när hon packar och umgås med henne nu. Hon åker till Ukraina imon, tävling. Hon ska åka härifrån 05.00, haha ;D Jag är inte avundsjuk ;) Då ska jag sova gott ^^
Jag kommer bli helt själv då, det är lite tråkigt :( Men kommer en ny tjej på måndag så blir bara själv 2 kvällar.

Annars i veckan har jag jobbat i stallet och ridit. Himla kul! Ridit två olika hästar, Guiness och Torrland. Fina båda två, men tyckte lite bättre om Guiness, fin häst! (Fast Ballerina är såklart nr 1!) Känns lite i kroppen nu :)
Imon blir det vanligt jobb, med mockning & fodring på morgonen och sen passa Alwin.


Maja & jag i söndags innan vi stack till Asten. Det var smockat med folk, kan man inte tro en söndag - hemma ;) Men här är det annorlunda, haha.
Vi hade nästan likadana kläder, rosa överdel och svart puffkjol, svarta strmbyxor/leggings och svarta klackar. Haha, det var kul o se allas miner :) Flera som undrade om vi var tvillingar, syskon - (vi är inte ens lika!?)  och en som frågade om vi var cheerleadres HAHAHAHA!!!! vilket skämt, haha..

jaja, nu ska jag äta lite på min choklad mousse, se om det är lika gott som choklad pudding.
Kram!

Onsdag

God Morgon
Kom på den ultimata idén igår ;) haha! Är ledig idag på morgonen och imon på eftermiddagen, skit bra tycker jag, så slipper jag att göra ingenting idag, är för drygt :)

Jobbar i stallet denna veckan, för Frida o Alwin åkte hem till Sverige i måndags.. Så jag går runt och fixar lite med allt möjligt. Red gjorde jag igår med! Herregud vad längesen det var. Känns lite i kroppen idag kan jag säga, hha :D Så efer dessa dagarna kommer jg nog ha hyfsad träningsvärk ^^


Igår bestod min och Majas kväll av detta: Grönsaker med dipp och ostar framför tv'n :)


Nu ska jag strax gå och äta frukost sen byta om och ner och hjälpa till med hästarna.
Kram!

RSS 2.0