sickSjukt stark är jag. Måste vart för jag simmade idag. 2000 m. 2 km. 80 längder. Imponerad av mig själv. Haha


Och en söt bild på mig från förra veckan me.

Uppdateringen här går ju inte jätte bra. Men som alla redan vet har det vart julafton, juldagen med utgång and so on.
Holland för några veckor sen va toppen!
Puss o kram ses på stan

Too much


Alltså, nu räcker det!

Weeze

Sitter pa Weeze flygplats o vantar pa mitt flyg, bara 2 timmar kvar nu!!! suck... redan atit, vantat, vantat lite till o nu sitter jag o fordeiver tiden vid datorn, ska nog snart ga in till gate-omradet, kolla lite i butiken dar.. behover en vaggkontakt me, innan min mobil dor helst ...

Puss.

Ps. killen som sitter jämte mig sjunger fint fran sin ipod. Ds.


what a night

Vilken natt! Jag har drömt så mycket att jag blev helt trött istället..
Vi har haft tjuvar i omgångar, två och två, gömde de sig inte i min garderob så gömde de sig i garaget. Men jag slog ner dom och jacob med när han var hemma.. Alltså, det var en jätte jobbig dröm, även om det inte låter så, men jag fightades för mitt, och husets, liv, haha!
Herregud vilken jobbig dröm!

Nu ska jag bege mig upp till stallet och rida, galoppera på ängarna and so on :)
Laater!

Jacob i ett nötskal

Pappa står o maler kaffebönor i en ny maskin han köpt idag, som man sen lägger som vanligt i kaffebryggaren. Jacob står och kollar och utbrister "Men hur ska det bli varmt?" Hahahah!!
Alltså, det märks INTE att vi är syskon..

Förra helgen ex. skulle vi till McDonalds för o köpa cheeseburgare (kostar 10kr) för vi va o jobbade i stan.. Så fick vi en 500-lapp av pappa.. Jacob säger då det smarta "Men aah, då kan vi ju köpa 25 cheese!" HAHHA, jag o pappa skrattar så vi inte kan prata o Jacob inser då att han har sagt fel, tänker lite o säger istället "Jag bara skojjar, det blir ju 20 st!" HAHAHHAA, gapskratt!! Så jävla korkad ;)
Men jag gillar han ändå, ibland.

1a december

Dunderförkyld och har ingen ork till någonting. Helt jävla slut genom att göra ingenting.. Ska snart in till skolan och göra ett prov iaf, tyvärr..
Började plugga lite, men hjärnan hängde inte med så fattar ingenting, skit bra, imed jag ska ha prov i både matten och företagsekonomi nästa vecka.
Prov idag o fredag i engelska b, nationella.
Nästa vecka är det; onsdag nationella i matte c, torsdag kursprov på företagsekonomi a, fredag ännu ett engelska nationellt prov.
Wish me luck.

Jag behöver vara frisk nu.
Nu ska jag äta upp min risifrutti som är helt smaklös. Fixa mig iordning och försöka komma in i bilen som ser ut som ett snömonster med all snö och is på...

Pussis.


RSS 2.0