suck

1 stooor väska packad.
Sen kom jag på att jg inte packat ner några jackor.
Så skinnjacka o FPH-jacka, dunväst, just det! Stallskor, två neccesärer (stavning?), hårfön, plattis. Dator, kameror.

Hittar säkert något mer. Haha :(

just nu:

packapacka

jag orkar inte mera. packa alltså, man blir helt trött! O är inte färdig än.
Men Kate tyckte iaf inte jag hade så mycket, det känns bra, haha!

Frågan är om jag inte måste packa färdigt nu ikväll, för imon ska jag morgonfodra sen hade jag tänkt duscha håret då. Så sent som möjligt. Lär ju ta några dagar innan man får chans till en dusch. Fräscht! :D
Ja, sen är det jobb o packa in det sista i den vita lastbilen. När den svarta kommer tillbaka efter tävling ska den packas om och sen ska tolv hästar fixas o på lastbilarna.
Halvt upp. Nästaan fullt!

Okej, så för er som inte vet. Imorgon kväll kör vi mot södra Spanien och Sunshine Tour! Hästtävlingar i 5-6 veckor. Jag ska ha Alwin större delen av tiden, men sen blir det hästarna på heltid i ca 2 veckor. Kul! Jag gillar när det varierar :)
Åker lastbil ner, beräknas komma fram på tisdag någongång, tror jag. Kollen här jaa!

21 mars är tävlingarna slut o då ska vi packa ihop oss o dra oss hemåt. Holland alltså ;) Hoppas på att jag hittar något Internet så jag kan blogga lite o ha kontakt med världen utanför.

Packat Alwins kläder. Ska packa säng, täcke, kudde, leksaker, vagn o mat imon tänkte jag. Alltså förstår ni hur mycket grejer det är?! Kläder osv till 5 vuxna och ett barn. Sen grejer till hästarna, 12 hästar ska som sagt med. Mat, spån, hö, täcken, spannar till mat o vatten, skottkärra, grep, sadlar, träns osv osv osv. Listan kan göras lång!

Nej. fan. Får väl packa färdigt nu så jag kan gå o lägga mig.
Får se om jag hinner blogga ngt mer imon, annas hoppas jag vi hörs i spanien. det löser sig alltid :)
Puuss!


Bildbomb








Skulle som sagt aft bildbomben i tisdags, men blogg.se sammrbetade inte riktigt med mig. Men nu fick ni lite blandade bilder.
Puss.

shopping

Hallo!
Precis hemma igen efter en liten tur inne i Eindhoven.  Blev lite småsaker :)
Slängt in 3:e maskinen med tvätt, eller är det 4:e ? Ääh, jag tvättar iaf!
Lite bilder från det som shoppats idag:

Parfym från The Body Shop, nagellack + borttagning, nttkräm, kam, necesär (stavning??) som syns i bakgrunden och ett läppstift faktiskt. Blivit inspererad av Christine, får se om jag kommer använda det.

Ljusrosa, så inte så markerande :)

min kavaaj som jag köpte för ngr veckor sen :) Lite oversize

Nej, ska hänga upp o vika min tvätt nu. + packa. Återkommer senare med en bildbomb!

Har inte kommit så långt i min packning......

Later!


Tjuv!

Blev ingen utgång i lördags. Blev istället tre-rättersmiddag inne i Eindhoven med Frida, Kate, Christine o jag. Jätte mysig resturang o underbar mat!
Söndag. Upp vid tjugo i 7 för att sedan vid 7 köra till Weeze o lämna Christine. Saknar den knäppa tjejen!
Hon har en rullväska i varje hand o går mot vad hon tror är dörren. Ställer sig tätt intill glasväggen och utbrister "Jennie, detta är nog inte dörren" HAHAHA, så kul!
Sen är det ett stor grupp inne på flygplatsen, svenskar. O jag säger "varför står dom bara här?" Chrsitine kläcker ur sig, "ääh, de är väl nördar" man kan inte alltid lita på att man är dom enda svenskarna i sin omgivning ;)

Lördags förresten! Det var en jävla idiot här som stal saker från frida! Jag är längst bort vi utestallarna, vid höet. Med Alwin, går omkring o ska börja gå mot huset. Så ser jag någon som smyger omkring o kollar in farmors bil o Frans bil som stog utanför, o jag funderar på vad det kan va för någon.
Det är ju väldigt mycket folk här alltid o man vet ju inte vilka alla är. Men förstår ju att det är något mystiskt med denna mannen imed han smyger o kollar in i bilarna. Iaf. Sen går han in i Fridas o Henks hus. Jag tar Alwin o börjar gå riktigt fort mot huset. Dennis vid min sida också. Ser hur han går mot datorn o jag saktar in när jag närmar mig huset, vågar fan inte möta han inne i huset! Försöker få in Dennis i huset så han kan börja skälla. Men nej, hunden är trög. Han som ALLTID, alltså verkligen A L L T I D skäller på dem han inte känner igen. nej han skäller såklart inte.

Iaf möter jag nästan mannen i dörren och undrar om jag kan hjälpa honom med något. Hn svamlar om något att köpa en trailer på holländska, jag säger på engelska att jag inte pratar holländska. Frågar om han vill prata med Frida om det, men han var inte intresserad längre. Jomen tjenare! Hn hoppar upp på sin cykel o cyklr iväg. Undrar om jag kan springa efter med Alwin på höften, såklart inte! va skulle jag gjort, han kanske var påverkad av ngt, vem vet? Ceasar kommer runt hörnet o jag undar om han hann se honom, men han ser helt ovetande ut. Springer, nästan, med Alwin fortfarande på höften, till Frida som är inne i kantinen o berättar vad som hänt. Går tillbaka till huset. Ser inte ut som något är taget då. Men sen märker de att både christians iphone o klocka är borta och fridas ena videokamera.

Så nu ikväll har jag o Frida pratat med polisen, sagt hur han såg ut osv.

Nej, nu måste jag snart köra till mitt andra hem, Weeze airport. Hämta Maja. Ledig imon, bloggar mer då. Puss!


just nu


Ingen bra bild, menmen. det ska föreställa paprikor med köttfärs i ugnen.
Lagar mat. Återkommer med uppdatering från de senaste dagarna sen, om jag hinner. Ska hämta Maja på flygplatsen - mitt andra hem. 3:e gången på en vecka.

Hänt mycket! Allt från tjuv till grooming.
Later. puss!

Friday evening

Blir en girls nght out idag med Christine o Kate. Lady's night i Valkenswaard. Top!

Annars rullar livet vidare här nere. Christine åker hem på söndag :( Maja kommer på måndag natt :D O på måndag är det även en vecka tills vi åker till Spanien. Gött!

Får väl ta o göra iordning mig nu.
Imon blir det Bazaar i Belgien.  Ha en ra helg. Puss

O jag kör o kör o kör

Igår som sagt. Josse åkte hem. Lämnade vår familj. Kubke. Bob sa upp sig o stack. Jaha. Ännu en till innan Spanien. Tråkigt. Men har löst sig nu o bästa Maja kommer ner igen. Wiiihou :D

Idag är jag ledig. Men tog ingen sovmorgon för det. Även att vi var ute igår. Förresten så körde jag Kate's bil! Tänker ni väl "vadå då, vad är det med det?!" Men det är en engelskbil dvs att ratten sitter på högersidan. Lite annorlunda o lustigt i början. Men påvägen hem från Kubke körde jag som en gud! Haha

Jo, iaf. Ingen sovmorgon. Klockan ringde halv 8, snoozade en gång sen gick jag upp, klädde på mig, fixade frukost o tog med mig och begav mig till Bryssel och den Svenska ambassaden där. Irrade omkring i Bryssels centrum ett tag för jag glömde svänga där gps'en ville att jag skule svänga osv. Tror jag körde på en taxi och buss gata också, med polisen framför mig, toppen! Men hittade tillslut, och hem också. Man blir väldigt glad när man ser den Holländska skylten sen kan jag lova, för då vet man att man är hemma om ca 5-10 minuter!

Sedan dess har jag som sagt vart o handlat. Nu sk jag slänga i 3:e maskinen med tvätt sen bada. Ha hemma spa tänkte jag :)
Sen ikväll natt ska jag hämta en ny tjej i Weeze. Mycket körnde idag. Får nog försöka sova en stund sen.
Ciao bella!

Från i Roggel i fredags. Hade lite förfest i Cecile's fina lastbil!


Grafitti

Okej, för en gångs skull har det hänt massor! Alla inte så himla roliga kanske..
Lördagskväll skrev jag sist ja. Gick o la mig vid 10 halv 11, somnade typ direkt. Dennis skällde lite, orkade inte gå upp, hörde ju ändå inget. Tror jag hörde någon häst banka på boxdörren långt borta men orkade inte bry mig om det. Sen på söndagsmorgonen hr det vart någon som sprayat hakkors o två andra symboler på ena stallväggen vid höet.
Christine som jobbade då sa till MArtine som ringde polisen o de hittade de som gjort det typ direkt. Var bara till att följa spåren i snön + att dom hade sprayat i snön där de gått, ändå till huset där de bodde! Hur jävla smarta va dom då!? Får väl se vad som händer med dom..

Skjutsade Josse till flyget igår, smartot hade bokat flyg som gick i torsdags, haha. Så fick boka ett till igår då det var tänkt hon skulle åka. Passade Alwin som vanligt. Lagade mat. Slappade i soffan med popcorn framför Charlies änglar. Sen bestämde vi oss för kööööpke! Var sådär, bra musik i början när vi hängde i baren o sen när vi väl dansade var det inte lika bra, men jaja. man kan inte få allt!

Ska en sväng till veldhoven för att handla och posta pass. Uppdaterar mer sen. Later!



RSS 2.0