Sthlm

Tiden går så himla fort, vad hände?!

Igår var det grillmys med de gamla tjejerna, kul!
Idag har jag hunnit med en himla massa. Kört släp (backa med släp är inte min grej alltså - men det gick!), vart i stan o fixat färg etc till rummet, shoppat bikini bl.a. och tidningar inför morgondagens tågresa. Och tagit ut skrivbordet, nu har jag bara min säng kvar i rummet. Tomt. Skönt. :)

Imorgon 06.37 går tåget mot Stockholm. Träffa Holland-pinglorna som Jossan skrev på sin blogg. Ska bli så himla kul o träffa dem igen :D Är väl party o shopping som står på schemat. Tills på söndag.
Och på söndag blir det packa om väskan o dra direkt ner till Falsterbo och Horse showen! Grooma för Frida, gud vad jag längtar! Ska bli skitkul!! Ska ju bli gött väder me, kan inte bli bättre :)

Nej, om jag skulle packa färdigt väskan.. Inte alls kul o packa!
Hörs när vi hörs helt enkelt. Puss

Sunshine

God Morgon God Mooorgon..
Ska strax bege mig mot stranden. Sandviken idag med bl.a. Josse. Igår var det Sternö med min Majis o dagen innan dess var det Elleholm with my cousins :)
Looove på detta vädret!

Nej, om man skulle börja packa strandväskan..
Later!

One year ago...

Idag, för ett år sedan flyttade jag ner till Holland. Vad tiden går snabbt! Har haft så himla roligt där och saknar det redan faktiskt. Har för lite o göra här hemma just för tillfället..

Sista dagen i Holland då. Vi, dvs jag, Frida, Alwin o Ulrika skulle ut och äta lunch. Mycket mysigt.
Innan vi åker iväg för att äta frågar Janneke om jag kommer börja gråta. Jag svarar att nej det tror jag inte.
Men du kommer väl sakna Alwin, undrar hon. Självklart kommer jag göra det, men jag kan ju alltid komma o hälsa på :)
Så ja, sen sitter vi där på resturangen o äter lunch så tar dom fram ett fint kort och en liten present. Chockad! Sen när jag läser kortet, ja då börjar jag ju såklart gråta!

Jaja, snart får jag träffa dem igen, ska bli kul! Lilla Alwin som jag kommer tycka har växt så mycket. Man märker inte det förren man vart borta från honom :)

Nu ska jag gå o lägga mig så jag vaknar hyffsat tidigt imon o får något vettigt gjort. Kram!

Floridas birthday











Har så himla tråkigt idag, som nästan alla andra dagar! Jaja, på torsdag o sen nästan 2 veckor framåt, om inte längre, kommer jag ha fullt upp! Skönt!! Har egentligen en massa småsaker som behver fixas men har verkligen ingen lust eller ork till det..

Iaf bilderna. Från början.
Jag skulle va ledig dagen efter på söndagen, så jag gick bort till Christine om vi kunde gå ut o festa eller något. Men hon hade lovat att vara fölvakt, så Martine o Bastiaan kunde gå iväg på en fest.

Blev att vi fastnade hos Frida en stund på kvällen o sen när vi gick från hennes gick vi inom o kollade till hästen. Inga direkta tecken på att fölet skulle komma. Men sa till Christine att hon kunde ju ringa mig om det blev något, var ju ändå ledig dagen efter.. Då var nog klockan runt 23. Gick in o satte mig vid datorn. Knappt 20 minuter efter vi kollat till hästen ringer C och skriker att fölet är påväg nu!
Så jag rusar ut i min mysdress, Hello Kitty och ballerina skor! Inte det smartaste, men vafan gör det, kollde ju bra på.
C ringde såklart Martine direkt så de satte sig i en taxi så fort de kunde o ringde vetrinären samtidigt. När de kom va huvudet ute o hade vart ute en stund, men gick trögt för stackars hästen. Försökte hjälpa den o puscha, men tror inte den fattade. Haha. Tyckte så synd om den såg så himla tungt o jobbigt ut. De drog iaf ut lilla fölet sen, en hingst med fyra nästan lika höga strumpor o fin bläs som ni ser :)

Bastiaan sprang o hämtade champagne med! Haha. De va glada iaf att allt gått bra osv. Kollade när den försökte resa sig sen gick jag o la mig.

Ganska häftigt att fölet står upp ara efter någon/några timmar efter det är fött. Och sen dagen efter, inte ens 12 timmar gammal redan springer i hagen och t.o.m sparkade bakut, lite ostabilt - men ändå! Så himla sött!

Men så himla typiskt att fölet skulle komma just den dagen de bestämde sig för att åka bort, haha. Men det är väl typiskt hästar så :)

Snart är det dags för Juline här hemma, hon är riktigt tjock, ser ut som hon ska spricka när som helst! Beräknat till den 3 juli. Spännande!!


Foton från mallis

Blandade pics från blandade kamror. Från Mallorca.











bakskydd på frambenet...........




Gammla minnen

Underbart väder! Ska strax gå ut i solen o njuta! :)
Hemma från semestern på Mallorca med familjen. Har u haft bättre semestrar men det var bra! Fint väder nästan hela veckan. Visar bilder en annan dag elr senare idag :)

Imed jag har flyttat hem till Sverige och inte har råd med egen lägenhet (dessutom vart ska jag flytta, karlshamn? nej tack! då kan jag lika gärna bo kvar hemma) så ska jag göra om mitt rum. Så har rensat o tagit ut möbler osv nu. Sängen och ett tomt skrivbord är kvar, alltså insidan av skrivbordet. Ovanpå är det en jävla röra, har ju ingenstans o ha de sakerna..
Men när man sitter där i sin röra oo rensar saker, (jag har haft två miljoner saker på världens minsta yta!) så hittar man massa minnen. Hittade "Stickers" böcker, ni vet man samlade på klistermärken och bytte med varandra. Man hade de där "lena, sammets märkena" som man inte ville byta bort för dom var å himla speciella. Hahaha, gud ja, vad mycket skit jag har hittat!
Ska rensa o städa bland mina kläder också, fast en annan dag när det är mindre fint väder.

Och jag hoppas verkligen det blir fint väder på midsommar! Och att jag inte tappar rösten detta året, haha!
Solen nu sen umgås med mina kära kusiner.

Har massor att skriva om, ska bara få tummen ur o börja uppdatera o skriva mer om det!
Puss!


Utsikt från balkgonen på Mallorca. Lovely!


Greatings from Mallis

Lite disigt och molnigt idag, så blir shopping! Inte mig emot ;)
Annars har det vart kanon väder här nere, så himla gööööött!! Bränt mig, såklart. Rumpan, fy fan vilken smärta. Haha.

Får väl ut o sätta mig på balkongen o läsa tills Japo vaknar.. Later!

Byebye

Precis hjälpt Christine, hon kör mot Norge nu. Skickade med några väskor med henne, så i sommar blir det en tur till Norge. =)
Skulle egentligen gått o lagt mig tidigt idag, så gick det med det. Men äh! Kan sova när jag kommer hem. Nu ska jag gå o hämta upp min tvätt, lägga ner det sista i väskan sen sova!
Har övervikt, hoppas dom är snälla.
Puss o kram!


RSS 2.0