Snabb update

Igår började dagen med jobb as usual. Vid hlv 8 på kvällen satt jag hos Röhl i hennes lastbil o väntade på de andra. Åkte in till Eindhoven, 2 svenskor, 3 norskor o en holländsk, 5 tjejer en kille. Haha. God mat, trevligt sällskap.
Mötte upp några kompisar till Rob och drog vidare ut bland Eindhovens barer. Skoj! Taxi hem. Gick o la mig kvart i 5 imorse. Japp. Inte så trött ändå.
Kollat Gossip girl. Sovit. Packat, fy va det är tråkigt!

Nu har jag nästan precis duschat. Ska sätta på mig ett ansikte nu, dvs lite smink. Sen ska jag o Christine ut o äta med Martine o Bastiaan. Ska möta upp henne i hennes lasbil om 11 minuter, kanske dags att rappa på?
Laaaaater


IQ fiskpinne

Går inte så bra för mig att uppdatera.. Vart underbart, jätte varmt väder här, tills igår då det regnade hela dagen, verkligen öste ner!
Det var även då jag höll på att bli idiot tack vare Fabio....... Longerade en häst i rishuset, började ösregna o hoppades på att Leoni o Fabio skulle ta in hästarna från skritten. Leoni kom o red en häst, eller rättare sagt en ponny.
Iaf, hoppades på att "smarta" Fabio skulle inse att hästarna som var på skritten skulle in, han höll på att klippa en häst - alltså man kan gå ifrån en stund. När jag var färdig longerad skyndade jag mig o fixa hästen, in med den i sin box, skälla på Fabio att regnar det såhär mycket måste hästarna in!
In med 6 dyngsura hästar, gått igenom täcke o allt..
Jag börjar ta av dem täckena o lägga på svett täcken, vad gör Fabio? Jo, han går o hämtar halm o lägger in till en häst! Som för det första inte behövde halm och som det andra inte ens var en av hästarna som vart ute i skritten o blivit blöt. Hallå IQ fiskpinne?!
Det enda jag säger till honom är vad han ska gör och hur han ska göra det, typ. Blir knäpp o jobba med sånna. Jaja, snart slipper jag honom, haha..

Ska försöka uppdatera lite mer ikväll, ska bara köra o leta väska eller liknande att packa i. Puss


Let the sunshine in

Igår var det tävling, 4 hästar, luugnt. Ledig idag.
Så tänkte att jag och Christine kunde gått ut igår, men då skulle hon passa på en av Martines hästar som skulle ha föl, och även fick det igår, så "typiskt" att det kommer när de var iväg, men de hann hem. Iaf, mer om det i ett annat inlägg!

Ledig som sagt idag. Nu ska jag ut i solen. Fick en fin bränna igår, bonna-brännan. Ska försöka få bort den och få lite färg på benen!

Puss

Bilder från helgen

Bilder från helgen. Abeltje & Tennessee =)
Groomade i hegen, som sagt. Eindhoven tre stärnig. Gick bra, men himla otur i de stora klasserna. Sista ner i GP o näst sista ner i derbyt. Men blev 4'a med Tennessee i derbyt, va ju bra iaf :))

Väntar på att Christine ska bli färdig sen sticker vi till Eindhoven. Så himla tråkigt o vänta bara :b puss

Har förresten hittat bästa sidan, när det handlar om webbradio! Alla radiokanalerna här i Holland. Nederland.fm heter sidan, finns på svenska med. Fast då Sverige.fm   Top!
Just nu går min o Sofie's London låt. Saknar!

Onsdag

Ledig idag. Skulle sova ut. Men gissa när jag vaknade. 08.52 Sånt är ju så hima typiskt, när man väl kan sova hur länge man vill så vaknar man ändå tidigt.

Kollat på film o tagit det lugnt iaf, pratat med födelsedagsbaret pappa också ;)
Nu ska jag göra mig iordning. Shopping i Eindhoven med Christine. Solen lyser, dock blåser det, menmen, man kan inte få allt.
Later!

Little more about spain

Frida, Henk o Alwin hämtade som sagt upp mig och lite av packningen vid 10-tiden på kvällen första dagen i Spanien. Körde upp til huset fixade ihop lwins säng, tog sitt lilla tag vill jag lova! Sen en dusch o sängen på det! Va askallt. Ingen värme i mitt rum o bara en filt och lakan som täcke. Brr. Fixade dit ett element sen iaf.

Onsdagen, första hela dagen i Spanien. Körde o köpte mat först sen ner till tävlingsplatsen.
På kvällen skulle jag o Alwin köra själva upp till huset, hade inte kolla så noga hur vi körde, men hittade dit iaf. Hade med resten av packningen så tog in den o badade Alwin. Hann sätta på blöjja, pyjamas o hans morgontofflor sen gick strömmen.
Himla typiskt! Iget batteri på mobilen o ingen aning om hur man skulle sätta på elen igen. Alwin var livrädd. Så in med han i bilen igen o köra ner till tävlingsområdet för o leta upp Maja o låna hennes telefon. Då hade jag såklart glömt mitt pass-kort så fick pakera utanför, gå ner till lastbilen, de var inte där. Till stallet, de var inte där. Tillsist gick jag till affären o där var de som tur väl va!
Fick tag på Frida o då hade de vart där o satt på elen igen, så bara köra tillbaka o lägga alwin :)Lite hus i Vejer.

Won Ton Ton (Emilion), Maja o stallet.

Nu ska jag vandra bort till Christines lastbil o se om vi ska fira 17 maj. Norges nationaldag. Later!


CSI*** Eindhoven

Go Kväll! Ska gå till sängs om senast 10 minuter!

Vart o lämnat hästarna i Eindhoven, tävling. Jag ska sova hemma, iaf inatt, o imon :)
Fixat dem där. Imon börjar klasserna. Först vet check.

Ääh, skriver mer en annan dag. Helt trött o ska upp tidigt imon.
God Natt!


Abeltje Z på holländska mästerskapen.

love

Here I'm, alone in the apartment. Making dinner.
Just seen all episodes of Sex and the city, and I realize how much I'm missing my friends!

Pussipuss

Usel på rubriker!

God morgon god morgon
Känner att det är dags att uppdatera lite. Uppdatera lite om livet här nere och Spanien, vill ha det nerskrivit så jag kan gå tillbaka o läsa :)

Men vi börjar med livet här nere i Holland. Vad har hänt? Det vanliga typ. Groomade i fredags o igår- tävlingar i Eindhoven vid Bert's ställe, ledig idag.
6 hästar i fredags, 10 igår - 2 ryttare. Hade helst velat vara klonad vid vissa tillfällen. Höll på o sätta framskyddet på bakbenet, hahaha!

Vart långa dagar så mitt rum ser ut som en bomb, och då städade jag sist för några dagar sen. Så det ska jag göra på min lediga dag, städa! Och tvätta... Lägga in lite foton från kamrorna, kolla "lite" till på Sex and the city, slappdag! Perfekt!

Nu frukost och SATC på datorn, sen ta tag i allt annat :) Pussen


Skrivfel

Skrev fel igår. Var inte internationell, ta bort inter - alltså det är nationell tävling. SM fast här i Holland, undrar om det heter HM (Holländska mästerskapen) eller NM (Nederlänska mästerskapen) då?
Iaf, finns klasser där för Frida också. Groete Prijs, Grand prix you knooow. Gick däremot inget bra, lite högt. Men jaja..
Henk hoppade Tennessee i Lummen, vann derbyt!
Imon ska Henk hoppa Abel-snabel.

OCH, jag har knoppat för första gången idag! Tränade som sagt lite igår. Men idag var det på riktigt ;) Gick bra med tanke på att det var första gången. Studerat Majis ju så  jag är typ proffs - teoretist iaf!

Hemma o duschat o äter mat. Ska köra tillbaka om en timme, kolla till hästarna sen kanske gå inom baren. Sen tillbaka hit o sova i min säng. Inte i lastbilens lilla, så skönt :)
Sen tillbaka dit imorgon vid 8. Ligger typ vid Asten så är inte så långt o köra, ni som har kollen vart Asten ligger härifrån.

Jaja, later! Nu ska jag äta min lax och broccoli.
Poss

RSS 2.0