Next stop Finland

Tjaaabba! Jag har så roligt att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Haha.

Körde igår vid 4-tiden, ett stopp på vägen för o hämta upp 2 andra hästr som också ska till Finland sen var vi påväg. Vid lite över 1 i natt var vi framme vid färjan i Rostock och kl 2 lämnde vi hamnen. Det betyder att just nu har vi vart på båten i ca 11 timmar, framme imorgonbitti kl 7, so just 18 hours left, soooo much fun, wooohoo! Haha, man ska ju se det posetivt, även om jag skriver detta med ironi.

Har vart nere hos hästarna och gett dem mat och vatten, ska ner igen vid 16.00. Så tills dess ska jag nog bara sitta vid datorn, kolla filmer elr serier. Sen äta mat - såklart.
+ att jag kommer va super-fit efter bara denna båtresan, hästarna står på däck 3 o jag befinner mig på 7 elr 8, gå i alla dom trapporna, fatta vilken träning jag får bara här, haha.

I söndags gick vi ut, Asten. Va faktiskt kul för att vara Asten, o ändå körde jag :) Sen skulle vi tydligen ha mat så var inte hemma förrän 4 på morgonen, 3 timmars sömn o dags för jobb. Svettigt som tusan, värmen kom lite som en chock, från att ha fått gå i tjocktröja till att svettas så det bokstavligen talat rinner från en i bara shorts o linne är en ganska stor omställning. O ännu varmare va det igår. Får se hur vädret är i Finland, har dock hört att det ska va varmt där med. Och myggor! Kärlek på det, jag som redan har typ 15 myggbett på bara benen..

Vad mer.. Typ alla sitter vid sina datorer här, eller dricker de öl. Life on a boat?
Nej, nu öppnar lunch buffén, kanske dags o leta upp de andra. 3 holländska killar, jag har så roligt vid matbordet, jag får iaf träna på att förstå, det är ju bra :)
Laaaater. Puss

freakin' hot

jag dööööööööööööööör va varmt det är! har gått runt som en pöl hela dagen, inte fräscht. Blä. Ännu mysigare när de svettiga hästarna har torkat av sig på en och sen klippa lite ben och öron, har haft extra hår överallt - jättemysigt!

Nu har jag recis packat färdigt my stuff. Imon bär det av mot Finland i Hamina på tävling. 3 hästar, Kirfa, Flicka och Chesterfield.
Färja från Tyskland till Helsinki, 22 timmar. Fy fan va, får hoppas det går bra med djuren.

Nej, dags för sängen nu, ska dessutom börja en timme tidigare imon för det är så jävla varmt så hästarna får lite vila mitt å dagen. En anna komer ju inte hinna me det imed vi ska åka vid 3-tiden. Antar jag kmr ha lite internet-tid på båten, va ska jag annars göra där så länge. Uppdaterar mer då. :)

Laaater


Drammen Grand Prix

Tjaaaabba!!
Kom hem från Norge inatt vid 1, fick va ledig idag som tur va annars hade jag vart så arg på allt o alla pga trötthet. Skönt o få sova ut lite :)
Så idag har jag tvättat, handlat o shoat lite me, hihi.

Iaf Drammen.
Vi körde dit förra tisdagen. Hade inte packat någonting tills vi tisdagen så det var det jag ägnade hela tisdagen åt, springa runt o packa allt. Vid 4 tiden körde iaf jag och Henk, med 3 hästar, Kirfa, Flicka o Chili till Roelof som vi skulle samåka me. Så väl där ackade vi om alla grejjer till deras lastbil och trailer. Sen väntan till vi skulle köra, vilket vi gjorde vid 21.45.
Vid 10.56 är vi framme vid färjan i Danmark och vid ca 18 är vi på plats i Drammen.

Vad mer? Det regnade. Och det regnade och regnde och regnade. Verkligen ösregn hela fredagen o nästan hela lördagen. Vilket betydde att det var rena lervällingen där. Tvätta benen på hästarna kunde man glömma, för innan man va inne i stallet igen va de leriga. Fredagen blev lång då första klassen började vid 15.30 och vi hade nr 81. Sånt är så himla jobbigt, jag vill hellre ha klassen på morgonen så man blir klar tidigt, men det vill inte Henk. Hahaha!
Men vi överlevde. Även om det inte va någon bra helg då det alltid var något hinder ner så var hästarna fina. Kirfa ett ner i GP'n, duktiga häst! O Chili ett ner i Speed Derbyt, typiskt me båda hästarna men Henk har ju inte haft dem så länge heller :)

På söndagen körde vi mot båten i Oslo, en timme innan den skulle gå, men det va ganska mkt trafik o en var det kö på tullen, tog lite tid för dem o kolla igenom alla papper osv. Vi kom båten sist av alla, de väntade på oss, ups, hehe. Vid 19.30 gick iaf båten och vi gick direkt till maten, mums! MEn måste säga att maten på den andra båten va bättre, och mer deserter att välja på där, muuuums, haha!
Vid 07.45 var båten i hamn i Fredrikshavn, Danmark. Vid 22.30 var vi nog hos Roelof efter stått stilla, verkligen helt stilla i nästan 3 timmar på motorvägen i Tyskland, lastbilar som hade kört in i varandra. Sen, som sagt var vi hemma här i Middelbeers vid 1 inatt, såå trött va jag. Fy.

Pics:

Flicka njuter av sitt hö

Kirfa me

Kirfa redo, väntar bara på ryttaren.

Nu, mat, dusch o tidigt i säng. Hard work tmrw!
Pussis

leaving

nuu of till drammen, norge! fixa hästarna nu sen beger vi oss. hungrig som ett as är jag me.. hörs nästa vecka när jag är back in holland :)

Bilder osv

Blandade bilder härifrån, ena stallet, ridhus, utebana, hästar osv...
Lååång dag! Va ute igår, va tillbaka o i säng halv 5 imorse, tio i åtta vaknar jag panikslagen för då har jag antingen slagit av klockan i sömnen elr ställt in den fel, igen ... Fan alltså! Måste börja ställa båda mobilerna nu då jag försov mig igår me, jag som vekrligen aldrig försover mig i vanliga fall. Fuck! Men kom iaf inte försent idag, va snabb som ett bi, ööh? Hahah, jaja.

Nu ska jag bege mig mot lägenheten, packa mina saker inför Norge som jag åker till på tisdag kväll, tror jag - you never know here.. 3 hästar ska me, Kirfa, Chili o Flicka, blir bra. Alla har sån härlig personlighet, elr jag Flicka är ju en bitch, men det är ju också en personlighet, fast kanske inte så härlig då, hehe.

Nej, hem o duscha o packa sen sängen, tidigt imon då jag ska me på tävling. 8 hästar över dagen på gräs åååh vad jag älskar att brodda o särskilt i lastbilen, ååååååh va kuuuuuuuuuul! Love my job!! Märk ironin. Fyfan.
God Natt på er!


RSS 2.0