22-11-11

Tjabba tjena hallo!
Inte uppdaterat pa laaange. Men min dator har lite gett upp. "i" och "o" och alla siffror och backspace tagenterna funkar inte. Och vet ni hur jobbigt det ar? For nasta alla ord har antingen i eller o i sig.. Har dock hittat ett skarmtagentbord men det ar anda sjukt jobbigt.. Och nu ar jag i stallet vid den datorn darav inga svesnak bokstaver ni vet..

Har hant ganska mkt roliga saker nu pa sistonde, ska beratta om dem men nu ska jag bege mig hemat. En dusch och en episode. Great he.

Puss o kram, saknar alla dar hemma!!!

Helsinki horse show + home sweet home

Onsdag morgon körde vi från till Helsingfors från Drammen. Genom Sverige. Båt från Kapellskär till Turku sen till Helsingfors. Kom fram på torsdag eftermiddag. Himla service man hade, när hästarna va utlastade hjälpte funktionärena till att mocka lastbilen ut me alla grejjer så man snabbt kunde flytta lastbilen till parkeringen. Himla bra! Stallarna va i ett parkeringshus, funkade bra! Hade helt okej stall, såg dem som hade ganska dåliga med rör i mitten av boxen osv.

På fredagen började hoppningen för oss. Chesterfield va 4a i 150'n himla duktig! På lördagen va det dags för 6 bars, 6 hinder på raken så höjjer de hela tiden. Började klockan halv 11 på kvällen tror jag det va. Men va gör man inte för de djuren ;) Sen när det gick så himla bra också! Warrant blev 2'a, klarade inte sista omgången som va 190, men va gör det. Han blev 2'a och hoppade fint.
Kirfa va inte på topp den helgen så det lägger vi bakom oss.

Söndagen fyllde jag hela 21 år. Nothing special tough.

På måndags eftermiddagen tog vi vårt pcik och pack och begav oss till crazy 28 hours boat. Men även denna gången gick det perfa och alla hästar va i gott skick när vi kom tillbaka. Dessutom gick det snabbare för oss än för dem som körde genom swe, visserligen stannade de på 2 ställen, men de körde 1 dygn tidigare och kom 5 timmar efter oss.
Iaf. på måndagen när alla satt o åt fick resten reda på att jag fyllt år. Grattis hit och dit. Oj är du bara 21, jag kom ihåg när jag va det..
Kände ju direkt att jag inte va så gammal som ibland jag både tror och känner mig. What else? nae inget tror jag.


Vår snygga hingst, redo att gå till banan

Kirfa redo för natten....

.... och Chesterfield väntar på sin klass ska börja.

Imon är sista dagen på mitt "höstlov", väskan är nästan färdig packad. Känns lustigt att åka tillbaka efter 1 vecka hemma, men ska bli ganska skönt o komma igång o göra något. Visserligen har jag haft fullt upp hela veckan men ändå :)
Sängen kallar redan på mig. Igår tog jag bilen upp till Sofie i Kalmar, firade hennes födelsedag som är idag (GRATTIS, igen ;)) släckte lampan vid 4 inatt... imorse?

Anyway, jag är trött. God natt!

Kingsland Oslo Horse Show

Inget går som det ska för mig just nu. Rihannas konsert igår va inställd. Tävlingen vi skulle till blir inställd för vår del. Whats up next??

Iaf. Oslo. Som jag skrev i förra inlägget kom vi dit onsdagen den 12 oktober. Packade upp, fixade och donade med hästarna. Morgonen efter va det vetcheck. Chesterfield va så nervös så hon välte ner en bänk och skrämde även alla andra hästar. Sprang runt mig som en idiot och i vanliga fall när man ska trava me henne så vägrar hon, men hon va så nervös så det va fart på henne kan man säga. Kirfa gick igenom snällt och smärtfritt. Sen va det Warrants tur, när jag väl kom fram till de som kollar passet fick jag sen gå före några för jag hade en hingst, hade jag vetat det tidigare hade jag tagit han först för det va så himla lång kö när jag kom med Chester.. Men jaja, tahts life. Han är dessutom väldigt snäll så tur är ju det :)
Hade 2 hästar som hoppade på torsdagen sen.

Sen flöt hela helgen på som vanligt på tävling. Dock mycket kallare än vad man är van vid.
Warrant hade ex. 2 ner i sin första 150, dessutom på 5* tävling, himla duktig! Chesterfield hade 2 ner i GP, typ 2a gången hon hoppar GP, första gången va dessutom en 2*, så lite annorlunda. Också jätteduktig. Och Kirfa hade ett ner, ett skit ner i Världs cupen. Fan me men han va fin.

På lördagen kom Jenny o besökte mig, så himla kul! Så vi pratade, kollade lite på hoppningarna och sen åt vi middag. Mysigt! Sen va hon tvungen o ta sig hemåt och jag va tvungen att göra iordning Chesterfield för maskeradhoppningen. Japp, ni läste rätt. Henk va med i maskeradhoppningen. Han och Jan va "The black and white swan" Haha, ja herregud!

a picture says more than 1000 words!

På söndagen blev jag och hästarna skjutsad till Drammen där vi stannade i några dagar innan vi begav oss mot Helsinki. Måste säga att det var himla mysigt att stanna så på ett ställe mellan 2 tävlingar. Bara ha 3 hästar att ta hand om. No stress!
Klippte Warrant på måndagen, handwalkade alla hästarna, henk red dem. Sen va den dagen över. På tisdagen tvättade jag lite, fixade iordning bland packningen, handwalk och de reds och avslutade med ett bad för alla hästarna.

Chesterfield på handwalk


Fint i Norge!

Uppdaterar om Helsinki snart. Nu ska jag klä på mig och ta tag i dagen! Puss o kram


RSS 2.0