Tisdag.

Så skönt, jag har inget att plugga på denna veckan! Hade prov idag och nu är nästa prov inte förräns nästa onsdag, härligt :) Har vart ganska mycket med skolan nu tycker jag, kan ju bero på att vi bara går 3 dagar i veckan nu, men ändå.

Fixat med lite smått här hemma, kollat på Top Model och bara suttit framför datorn. När jag väl kom hem då, lite för långa dagar tycker jag..
Imon blir det att hämta varor som är beställda genom vårt UF-företag HomeStyle, gissa vad vi håller på med ? ;)

Tråkiga inlägg med bara text och inget vettigt skrivs direkt.. Men just nu är inte fotohumöret på topp då jag kommer hem så sent och inte orkar och hinner göra så mycket, men hoppas att det ändras snart då det blir ljusare och så ute :)
Kram!

Söndag

Har hunnit med en hel del idag tycker jag, skönt med sånna dagar, även om söndagen brukar vara en riktig slappe dag :) Började dagen, som igår, framför tv'n under täcket, mys! Sen har jag övningskört in till stan två gånger, tvättat en av pappas bilar, strykt (!) osv.

Nu ska jag röja på skrivbordet innan jag börjar plugga på Affärsutvecklingen..
Hugs.

hot chocolate




Just nu: Dricker varm o´boy i mina stora kopp, med grädde såklart!

Har inte uppdaterat i veckan men har inte hunnit sitta vid datorn. Idag har jag haft två prov vilket tar lite tid att plugga till och dessutom har jag även ridit och kört.

Imon är det dags för praktik igen :)
Puss.

Bilderna är tagna med den lilla kameran.

Måndag.

God Kväll.
Kom hem för en halvtimme sen, tåget var försenat, som vanligt nu för tiden tycker jag... Har bara hunnit äta och kolla mejlen och nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska duscha och sätta mig vid TV'n :)

"Händelserik" dag idag på praktiken, först slocknade lamporna vid lite över tio men kom snabbt tillbaka igen. Sen när jag hade lunch gick brandlarmet, tekniskt fel. Men ganska bra att man fick träna på utrymning. Tog dock ett tag innan man, iaf jag, fattade att det var brandlarmet som tjöt, lät inte lite..

När pappa frågade vad jag gjort idag svarade jag att jag hade bla. strykit kläder som provdockorna skulle ha. Hans svar var: GAPSKRATT. Kul ? Haha, inte direkt ..

Nej, nu läsa bloggar sen tv :) puss.

Pictures from new years eve.



Bilder från nyår som jag tänkt visa men helt glömt bort. Men bättre sen än aldrig :)
1. Dukning 2. Förrätt 3 & 4. Raketer

Kram :)

Rea shopping.


Dålig bild, men detta var bla. det jag köpte på H&M's rea nu i veckan.
Grå-svart stickad mjuk tröja.
Blå-svart randig, trekvarts arm, ryggurringning och puffärm.

Kollar på lets dance, blev ingen film och kommer nog inte bli heller, orkar inte det.. Men kollar just nu på Lets Dance :)
Kram.

Fredag hela dagen.

Flera som frågat om jag skulle med ut ikväll men tänkte att jag nog inte skulle orka efter praktiken och så, men nu har jag världens energi. Eller har precis hoppat av mig lite till någon låt, haha! Men får helt enkelt ta och gå ut nästa helg eller något :)

Har köpt en stor fet godispåse, så den och en film är väl det jag kommer syssla med ikväll :)



Nej, nu ska jag kolla på Sofie's och mina london filmer, är bara en sak man gör när man kollar på dem: SKRATTAR. Haha!
Puss


Torsdag

Har ont i mina fötter idag igen, går/springer för mycket, haha.. Flyttningen fortsätter på H&M men  det blir och kommer bli bra, ser fräscht ut och så :)

Köpt lite både igår och idag på H&M, två tröjor, nagellack och underkläder, dock på rean så betalade kanppt något alls känns det som :) Är ju Rea final nu, 2 reaplagg och betala för 1 :)

Nej nu är det dusch och sedan fixa naglarna och tillsist sova!
Hugs!


Tisdag, lockig.


Såhär ser mitt hår ut just nu, precis lockat det. Lockat det framför Top Model. Får hoppas det ser någorlunda fint ut imorgon när jag vaknar :)
Praktik idag med (och imorgon och resten av veckan ;)), fullt upp med att ändra om och mina fötter tog nästan död på mig i slutet..

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig :)
God Natt!

Första praktikdagen på denna terminen.

Hej :)
Haft fullt upp idag på H&M, håller på att ändra om, dam ska ner och herr & divided ska upp, så man har och göra hela tiden :)

Ska gå o lägga mig riktigt tidigit idag, är trött och helt slut i huvudet. Hörs imon!
Puss.

Söndag.


Jag och Ballerina i somras, med väst under tröjan.
Idag har jag ridit med tre till, kul när man är flera, men skönt att rida själv också ibland :) Red en lång runda med mest skritt o trav.

Annars har jag mest kollat på film, som vanligt ungefär, haha. Precis kollat på
Wild Child, någon som sett den ? :)

Imon är det dags för praktik igen, skoj!
Puss!

Lördag.

Ändrat headern lite, två fler bilder. Jaa, inte mycket ändrat men lite iaf :)
Idag har jag mest kollat på film, sisådär tre stycken, haha :) Har kommit in i värsta filmperioden. Men har även hunnit med att övningsköra och gå en runda :)

Förresten, bilden under är på ett fönster med smält is = vattendroppar, o solen bakom + ett träd eller så :)

Höres imon!
Hugs.

Fredag.



Kollat på Lets Dance för första gången tror jag. Annars har jag inte gjort mycket idag. Vart och pluggat på körskolan, som sagt och även solat en kvart, skönt med värme! Sen lite ärenden med mammi :)

För övrigt, ser ni vad det är på bilden ? :)
Puss.

Skola igen efter jullovet.

Första skoldagen avklarad & imon är jag ledig, woohu, skönt :b Dock ska jag in till körskolan och plugga teori sen ska jag nog ta och sola lite :)
Nästan precis kollat på P.S I love you någon som sett den filmen ? Riktigt fin och lite sorglig, eller är det bara jag som är mesig ^^

Imorse var det -13 när jag gick till bussen och sedan vidare till tåget. Trodde jag skulle frysa ihjäl men jag överlevde. Nu är det plusgrader, vädret är som det är. Är bättre att det är minus än att det bara blir blask utav snön.. Jag som inte hunnit fota ute i snön ännu, attans.
Jaja, hörs imon :) Puss.

Wednesday

Då börjar skolan igen imon, kommer bli hemskt när klockan ringer lite innan 6. uuh. Men ska bli skönt med lite rutiner iaf :)
Så vad har hänt de senatse dagarna. Det har snöat lite mer, jag har ridit, övningskört, slappat kollat på en hel del filmer osv.
Nu ska jag plugga lite psykologi sedan är det top model på tv.
Puss.


Snö



Foton från förra veckan någon gång då det hade snöat pyttemegalite.
Tycks ?

Idag har det snöat desto mera än förra veckan då det bara kom pyttemegalite ^^ Snöat nu i några timmar, men ser ut som det kommer bli blask ändå utav det, som vanligt alltså.
Ska ta och städa lite nu, ta bort julgrejerna i mitt rum och sedan ska pappa instrallera min fotoskrivare..

Kramar.

Fruset nypon


Vad tycks ?
Kritik ?

:)

Frostigt.



Kallt men fint här idag :) Får passa på att fota lite till sen.
Puss.

And a happy new yeear


GOTT NYTT ÅR, 2009!

2008 var bra, vi får hoppas på 2009 blir bättre! :)

RSS 2.0