Roggel

Snabbt inlägg innan jag går o lägger mig :)

Inget speciellt har hänt. Mer än att vi var på ryttarfest igår i Roggel. Internationella tävlingar där. Himla trevligt, som vanligt :) Var väl hemma vid halv 3 sen upp idag o mocka sen följde jag o Alwin med till Roggel o kollade. ick väl tyvärr inte jätte bra för någon utav dem, menmen. Kul o komma iväg o Alwin hade kul.

Nu gör resten av tjejerna iordning sig för att åka dit på sista festen innan Josse åker hem. Hon lämnar oss imon, så himla tråkigt :(
Iaf så sitter jag barnvakt, men hade tänkt gå o lägga mig snart, såfort filmen är slut på tv'n. Wimbledon. Är så himla trött. Tråkigt att jag inte ska med, men skönt på ett sätt då jag är så himla trött.

Go Natt då :)

Amster dam



Såhär ser det ut i mitt rum, elr en liten del. Gjort det liite mer personligt. På tiden, har ju bott här i 7 månader nu :) Fotona på andra bilden sitter där det finns spikar, haha.

Annars är jag ledig idag. Vaknade vid 8 när Josse gick upp o började jobba, låg kvar en timme till och sen dess hr jag bara slappat, kollat lite på Svenska Hollywood fruar, hha vilket program!

Ska strax till Amsterdam, kolla på Grand Prix. Och ikväll blir det Kubke, iaf för mig och Josse imed det är hennes sista söndag :(:(:(

Svart tröja med markerade axlar. Paljetter och axelvaddar.

Later 'gater.
Poss!

God Kväll


Hahah, så rolig bild. Ser ut om två telefonförsäljare. Kate som försöker lugnt övertala om vilken bra drink (?) (haha!) det är hon ska sälja och Josse .. likadant, men ja.. haha :D

Kate, Josse, jag, Chris & Frida! Hela FPH. Elr ja nästan iaf :)

Bilder sen i söndags.
Imorse mockade jagg som sagt 18 boxar! Shit, är inte lite det.. Kate & Bob va lediga o Christine skulle till doktorn. Så det va jag o Josse kvar. Men blev färdiga vid halv 11, ganska snabbt med tanke på 2 personer som fodrar, halmar, ger hö, blåser och såklart mockar 26 boxar.
Imon är vi hela en mer än vi va idag. 3 st alltså. Jaja, det blir nog bra o inte lika många boxar för mig att mocka iaf :)

Igår sov alla i mitt rum. Josse har nämligen flyttat in hos mig o chris mådde inte bra så va lika bra hon sov med oss ifall att..
O idag har jag hämtat Josse's kompisar på flygplatsen så lånar ut mitt rum/säng och flyttar ner hos chris ett par nätter :)
Så ska strax krypa ner jämte henne.

natti!


"God Morgon"

Nyss: Mockade 18 boxar o fodrade hö.
Nu: Frukost
Snart: Alwin

Gaga oh la la

Pictures

Alla, ser ut som mitt o Kate's sitter ihop.



Haha*! Nu blir det fest igen. Ska va hos frida om ... shit!!!... 40 minuter här sitter jag i mysdress..
later 'gater


Ledig söndag

Även att jag var ledig i måndags så bloggade jag inte. Varför kan man undra, det undrar jag också!
I måndags åkte iaf jag och Christine in till Eindhoven, hon var med ledig. Så det blev shopping o sen klippte hon sig med. Blev lite inhandlat, underkläder, skärp, kavaj (äntligen!), mysdress o pyjamas. Goodie.

Resten av veckodagarna har varit vanliga.
I fredags festade vi till det. Körde till Valkenswaard o hängde på Papparazzi hela tiden. Lady's night så ölen, vinet och läsken var gratis. Men jag körde :) Var iaf kul där, förutom att det var äckligt varmt där! Dessutom finns det myckt lustiga personer här nere..
Vid ca halv 2 körde vi hem, först en omväg till McDonalds som inte var öppet, såklart.

Skulle egentligen gått ut igår med, men vi sparar det tills ikväll då det blir Kubke, hela gänget! Jag, Josse, Chris, Kate & Frida!
Sen säger dom tt vi ska ut imon med, vi får väl se hur det blir med det :)

Nu ska jag plocka undan lite inne på mitt rum sen tvätta om tvättmaskinen är ledig, vilket den aldrig brukar vara när väl jag ska tvätta! Sen blir det frukost framför en film :))

Glömde publicera, nu blir det film med Chris. O tvättmaskinen var upptagen, såklart! Visar bilder senare.
Puss


.......

uppdaterar imon då jag är ledig! En lista ska skrivas så jag gör något vettigt. God Natt

zondag

Hallo!
Sitter annu en gang bakom datorn, Alwin sover o allt ar fixat. The Hills weekwnd break gar pa TV'n.
I fredags nar vi slutat korde jag och Chris till IKEA, lange leve svensk mat o godis, haha! Blev en billig korv o dricka dar med. Sen nar vi kom hem igen gjorde Chris lax-pyttipanna som hade kopts pa IKEA. Mycket gott!
Vid halv nio bestamde vi oss for att aka pa en fest i Belgien, eller ett utestalle rattare sagt. De Baazar, eller nagot liknande. Det va kul :)
Det roliga nar man sager att man ska till Belgien later det sa himla langt. Men vi har nara till Belgien. Och det stallet lag bara 30 minuter bort.
Annars har det vart som vanligt. Frida o Josse har vart i Zuidbrok pa tavling, eller ar rattare sagt. Kommer nog idag nagon gang. Var snostorm igar sa de kunde inte kora da. Kate o Chris va pa tavling igar i Roggel. Och jag o Alwin spenderade hela dagen igar inomhus, forutom nar vi gick mellan lagenheten o huset.
Sen var Alwins kusiner har en stund igar. Herregud, full fart nar de ar har! :) Lite jobbigt nar de pratar med mig pa hollandska o jag kan ju inte svara, sa jag ler bara till svar. Haha, stackarna! Lar tro jag ar helt efter.
Far se om det blir lite fest i Kubke ikvall. Beror pa vader o humor. Ar kanske ledig imon sa bloggar da :) Puss o kram!

6 januari

God Kväll!

Så, vad har hänt sedan nyårsdagen. Lördag o söndag - vanliga jobb dagar. Var ute i söndags kväll, Kubke. Kul. Vanliga dagar sen. Vr ute o åt igår på en jätte mysig resturang i Eindhoven. Hela jobb-gänget + Kate's kompis. Mycket trevligt. Trerätters. Svampsoppa, pepparstek o ngn mousse. Myyyycket gott.

Får se vad kvällen erbjuder. Just nu ser det ut som en slappkväll i soffan. Men det trodde vi i söndags med, men sen vid 8 bestämde vi oss för Kubke. Men  idag blir det nog verkligen soffan. :)

Kram!

New Years eve

What a night!
Dagen igår var en vanlig jobbdag, men Henk kom in redan vid 4 så då blev jag av med Alwin och kunde börja göra mig iordning. Fixade naglarna, duschade i lugn o ro medans de andra jobbade. Haha :D

Fixade hår o smink sen när de kom.
Klockan 8 skulle vi vart på en resturang i Baarlo, 40-50 minuter härifrån. Tror ni vi var där då ? Nejnej, vi körde nog vid 8. That's how we work.

Började med att gå in på fel resturang med där de gick rundr för se om vi hittade några vi kände, vilket vi såklart inte gjorde så det var bara att hoppa in i bilen igen och köra till nästa resturang, som var de rätta! Ett wok ställe. Låg som buffé, ärska grönsaker, rå fisk, skaldjur, kött osv. Sen tog man vad man ville ha och gav till dem så wokade eller bbq:ade de maten. Himla gott faktiskt. Alla åt som de inte sett mat innan, haha. Sen efterrätt på det, goott! Testade sushi med förresten, gott, inte jäätte gott o inte äckligt men kan klart äta det igen. Har du testat det ännu sofie ? ;)

Drog vidare till Kubke vi 10-tiden. Japp det var jag, såklart, som var chauförr, men det gick bra. :)
Vid tolv krmades o kindpussades vi Gott nytt år med alla vi "känner" elr vet vilka är kanske man ska säga, haha :P

Dansade loss som aldrig förr. De hade det stora dansgolvet öppet. Stort dansgolv, scen med 1 större upphöjning och 2 mindre. Gissa vart vi dansade hela kvällen ? ;)
Dansade i stort sett hela tiden, tills lite innan 5 då vi ville hem, skulle ju faktist upp vid 8 idag. Så vid halv 6 var vi hemma. Galet ? Ja! Kul ? Absolut!
Har redan bestämt vart jag ska fira nyår nästa år (detta året!) och då ska jag INTE köra! ;)

Bilder, såklart:

Resturangbesök. Kate, Chris & My

Frida, jag & Josse

Taket i Kubke



Blev som sagt 2 timmars sömn innan vi skulle upp för att fodra o mock några boxar. Nu går vi in och ut o byter på skritten. Sovit 2-3 timmr har jag med lyckats göra. Skönt. + tvätta o säda mitt rum lite, håller på o fixar med fotona jag framkallat. Visar sen.

Puss hej.

RSS 2.0