update

Tjaa!
Tänkte skriva lite om de senaste dagarna, mest så att jag kan gå tillbaka och minnas. Det är därför jag bloggar och för att ni där hemma ska få reda på vad jag hittar på :)

Som sagt stack jag och Hanna till Eindhoven i onsdags, lite shopping. Blev ett par nya skor, halsband o örhängen. Visar en annan gång då jag har foton.
I torsdags var det jobb för mig som vanligt. Hanna red 2 hästar, air jordan o nikita. Sen körde vi till Asten o kollade när de tränade. På kvällen var det avskedsmiddag för Maja sen utgång i Eindhoven.
Fredag och Maja o Hanna skulle hem, stressigt, men det löste sig o de kom med iaf!

Idag ar jag o Alwin vart i Roggel o kollat när Frida tävlat och så. Sen var det kö på motorvägen hem, drygt!

Jaja, kortfattat men nu lite bilder.


manmma hade virat in min mobil o sen skrivit telefon.. "nahe?!" hahaha

Alwin kollar strykgärnet

Jag, Kim & Josse i eindhoven efter middagen.

Hanna, jag & Maja!

2 roliga kommentarer måste jag skriva ner med!
I torsdag natt när vi kör hem från Einhoven.
Josse: Men KÖR då!!
Jag: Men du sitter ju på växlingen!

Hanna sitter och kollar när de rider i ridhuset.
Detta är ju bättre än att kolla på film.

Nu ska jag läsa twilight (tack angelica)
Puss o kram!


Hanna is here!

Roligaste kommentaren igår när vi åkte hem från Weeze.
Maja: Ta något till mig, kaka eller så.
Jag: Har du det i väskan eller ?
Maja: Spelar ingen roll.


Hahaha som jag och Hanna skrattade! Körde som sagt o hämtade Hanna i Weeze igår, hon ska hälsa på, va väl hemma vid halv 1 sen låg vi o pratade alldeles för länge. Idag har vi mest gått omkring känns det som. Passat Alwin såklart.

Imn är jag ledig är tänkt att jag och Hanna Banana ska in till Eindhoven for some shopping. Great!
Ska vara lite social nu. ciao!

Jag o Maja innan vi gick ut på min födelsedag! Mina snygga fd solglasögon är tuffa o väckte ännu mer uppmärksamhet.

nattinatti

Tänkte uppdatera lite snabbt för tror inte jag hinner imon.

Dagen igår, min 19 års dag. Ingen speciell ålder. Men ja..
Gårdagen som sagt.
Väcktes halv 8 av tre "pigga" tjejer som sjöng för mig, gulligt av dem! Fick paket också. Så öppnade deras + familjens. Bad-kit, böcker o  parfym-grejer.
Mockade och efter vi vr klara kom Kim med present. Snällt! Ja, sen blv det passning av Alwin som vanligt. Lunch med alla som födelsedagspresent till mig o Kim (som fyller idag, 20 år!) av Frida/FPH. Åt på St Tropez. Sen direkt efter det åkte jag o Frida, och Alwin såklart, ch kollade på hästar, en massa 2 och 3-åringar. Hem, duscha, fixa tacos med de andra + äta. Göra sig iordning sen stack vi ut till Eindhoven. En hel gata med massa pubar och dansställen. Kul!
Jo, var förresten i Veldhoven och kpte present till Kim med + tjokare leggings till mig :)

Blev ca 4,5 timmars sömn innan det ar dags för mockning o jobb igen.. Är trött nu, så ska sova!
Imon blir det som vanligt till 12-tiden. Då följer jag nog med till Asten och kollar när Frida o Christine tävlar och är kameraman/kvinna ;) På kvällen sticker vi sen till Asten  igen o festar, Majas sista söndag o då är de klart vi måste till Asten.

God natt nu!

22 oktober

Sitter här i min ensamhet. De andra 3 har åkt iväg  vart borta i 2 timmar nu, de har ngt lurt på gång ;) Tror jag iaf.

Precis kollat ett avsnitt The City på datorn och ätit popcorn, ska gå lägga mig o kolla ännu ett avsnitt innan jag ska sova. Imon när jag ska gå upp, eller vid frukost ska jag öppna presenterna jag fick hit skickat av familjen :)

God natt

Feestje

Birthday party för Bastiaan var det i lördags. Frida & Henk hyr av Martine & Bastiaan, och vi blev inbjudna på hans fest. Och nu tänker ni säkert stel middag o mingel. Men nejnej, här är det riktiga fester som gäller ;)
När man kom in i deras stora hall så hade de en bar rakt fram, i vitt och med skiftande lysen - himla häftigt faktiskt, sen hade de två barbord där i hallen också. I deras vardagsrum hade de musikanläggning och två dj's.

Ja, när vi kom pussade vi kinder, det är så man hälsar här nere, 3 gånger och man börjar på vänster sida, annars blir det puss på munnen om man skulle börja på höger, så ni vet ;) Men alla klarade sig. Fick välkomstdrink och sen fastnade vi där ute i hallen vid baren och barborden. Innan vi gick in och dansade, var typ bara vi svenskar som dansade, 6 st svenska girls. O det var ju ganska hög medelålder där, men jag tycker det är kul att det är så stor åldersskilland och alla har ändå kul :)

Jag, frida o my var de som höll ut längst, gick väl de 50 metrarna hem vid 2 tiden. Men vi hade kul! Vi svenskar gjorde festen.


Ja, annars i veckan. Var i Eindhoven, IGEN, i måndags. Blev lite mer shopping, he-he-he ;) Klänning, strupbyxor, tunna vantar till stallet o ja det var nog det :) Visar klänningen en annan dag, tror det blir den när vi ska ut på fredag! Ska bli skoj, men kommer sakna att inte vakna med familjens 'ljuva' stämma på morgonen, men det löser sig :) Fick ju som sagt paket hemifrån så får ju öppna dem på morgonen ngn gång o tänka på familjen :)

Nej, nu ska jag snart in till Frida & Henk, passa Alwin = kolla TV o sova i soffan, haha :)
Kram!

Vilken jävla mardröm!

Ja, herrgud! I torsdags, måste det har vart, så kör jag och Alwin till lekplatsen, med Fridas bil. Audi, automatare, klicklås. Jaja! Sen efter 30-40 minuter blir Alwin gnällig och han skulle ju ändå sova då så jag tänkte att jag kör väl hem igen då.
Låser upp bilen, klicka på knappen, slänger in alwins jacka, mössa o bilnycklarna i framsätet och sätter fast Alwin i hans stol. Slänger igen bildörren och går runt för att hoppa in o köra iväg. Preciis när slår igen dörren hör jag hur det klickar till i låset men tänker att det är någon annan som öppnar sin bil så det är det som låter. Men tror ni det var det eller ? Nej självklart var det vår bil som låst sig, och nycklarna är i bilen! PANIK!

Larmet går igång av Alwin såklart. Jag får inte tag på Frida som var ivg o tränade med några hästar i Asten, jag får inte tag på Josse som är med Frida. Ringer igen, ingen svarar. Ringer Maja o ber henne kolla om de har extra nyckel i huset, det har dom såklart inte!
Stannar en mamma som går förbi och förklarar situationen. Får tag på Frida berättar vad som hänt o hon konstraterar att de inte har någon extranyckel. Men denna snälla mamman ringer flera samtal o en halvtimme senare kommer några från Audi-verkstaden. De försöker trycka ner rutan men det funkar inte. Så de får slå in den, och då har Alwin börjat tycka det är tråkigt att sitta fast ensam inne i bilen, till en början skrattade han bara.
Slår in rutan och sen får jag följa efter dem till verkstaden, där jag får låna en bil o köra hem.
Dagen efter var bilen klar.

Lämna aldrig en klicknyckel i bilen, det kommer jag aldrig mer göra. Är otroligt glad att det inte var varmt o sommar ute!

tisdag

Tjollahopp! Håret blev helt okej igår, syns inte jätte stor skillnad, men utväxten är iaf inte lika mörk, slänger nog i en till senare idag:)

Just nu sitter jag med en chokladmask i ansiktet, känner redan hur den börjar stelna. Luktar gott gör det iaf, undra om man kan äta utav den ?

söt va ?! ;D

Iaf är ag leeedig idag :D Vaknade vid 10-tiden, kollade runt på datorn, gjorde brakfrukost och kollade på film på datorn, Into the blue. Och efter att ha sett den har jag slängt i tvätt i tvättmaskinen och börjat röjja på mitt rum, fattar inte hur det alltid lyckas bli så stökigt!


Fick paket igår också, hit skickat från mamma som inte fick öppnas förrens på fredag då jag fyller år. Kul!

Nu ska jag plocka lite till här inne innan jag tvättar av chokladen och fortsätter städa. Bloggar senare, har massor att berätta!
Kramkram

waaah

Sitter här med håret invirat i en handduk, turban ni vet. NYFÄRGT, eller blekt kanske jag ska säga.. Ska strax gå och föna och se resultatet, spännande. Hoppas på inte gult iaf!

Imon är jag ledig, tror jag. Så då ska jag skriva mer om lördagen, då det var födelsedagsfest för Bastiaan. "Grannen" eller ja, de Frida o Henk hyr av. Iaf det var storslaget, DJ's, fri bar osv. Mer imon som sagt!

Puuuuuss, nu ska jag se resultatet på håret, waaah!

söndagkväll tills idag

Känns som detta kommer bli ett ganska långt inlägg, men det är ju bra tycker jag :))

Börjar i söndags kväll, för dagen skrev jag om i inlägget under. Vi gjorde oss iordning sen gick vi in till Frida där vi hade svensk förfest på rosa champagne som Henk vunnit någon gång. Iaf, två svenska tjejer kom också, de var här och provade hästar. Så vid 10-halv 11 tiden satte vi oss i bilen och körde mot Asten. Hade himla skoj, lite mer blandat folk och inte bara 16-åringar som det typ var sist jag o Maja var där.


Måndag. Upp vid lite innan 8, mocka, frukost, passa Alwin. Sen följde jag med Maja till Eindhoven, igen. Haha. Nya sysslan när man är ledig (läs Maja & Josse)  åka in till Eindhoven med mig o Alwin ;D Jaa, blev lite köpt denna gången med, bara svarta saker, haha..


Diadem o klocka, + svart nagellack :) Från några affärer i Eindhoven..

Igår var en helt vanlig dag, mockning, frukost, passa alwin, äta, duscha, sova - typ.
& idag typ samma fast Alwin är på kalas hos sin halvbror nu så har slutat tidigare, skönt :)

Fått jacka o tröja av Frida med förresten, elr ja från företaget :) Svart både hoodie och jacka, från Horze :) Visar en annan gång :)

Nu ska jag ut o kolla om de har hämtat ponnyn än, annars går jag in igen. Riktig höst idag, kallt men fint :)
Kram!

PS.1. Jag har bokat hemresa över julen, 23-28 december :) Alltså kan jag bokas den 25-28 ^^
PS.2. Jag skulle vilja ha en ny header, någon som vill fixa och trixa? DS.


Inköpt

Tänkte jag skulle visa lite jag köpt när jag har vart i Eindhoven och shoppat, två olika omgångar. Ena gången med Maja och anra gången med Josse.
Iaf:


Ring från någon mindre butik. Jeans från Zara, Kameraväska till min lilla kamera från H&M o halsduken likaså. Men min halsduk har inget glitter i :)

Idag har jag som sagt vart ledig. Dagen började med frukost framför en film med Josse. Sen tog vi tag i att städa lägenheten, möblerat om har vi också gjort. Så nu är det rent och fint :) Tvättat har jag med gjort, ska ner o slänga i sista högen nu.
+ att jag lagar mat idag! Det ni, riktigt huslig har jag blivit ;) Och det blir dessutom svensk mat, potatis, köttbullar, gräddsås (har ingen grädde dock, hmm) och lingon! Nästan allt från IKEA, detta kommer nog bli bra :)

Efter det ska det diskas, duschas och sen göra sig iordning för utgång i Asten :) Jobb imon som vanligt, hörs när vi hörs helt enkelt :)
Kram!


10 OKTOBER

Det här med att uppdatera bloggen går inte så bra.. Men bättre med lite uppdatering än ingen alls!

Igår så hjälpte jag till lite i stallet innan jag skulle hämta Frida på flygplatsen, sen hämta Alwin hos in farmor. Dagen började med att Maja trillade av en ny häst, när hon skulle sitta upp utanför stallet. Sen red jag Guiness o jag trillade av! haha, hon gillar tydligen inte och möta andra hästar, så hon for iväg som en jävla kanon åt sidan så där hängde jag ett tag innan jag flög i backen.. Men bara att sitta upp igen, vr ju ändå lite komiskt att 2 trillat av på samma dag. :)

Idag sen så har det vart som vanligt, mockning sen Alwin. Jaa.
Just det, vi var ute och åt igår, jag, josse o maja :) Himla gott o mättande med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Men gott var det! Rullaade nästan ut från resturangen ;D

Imon är jag ledig så då ska jag börja med att sova ut! Sen äta en lång frukost och tillslut tvätta, städa lägenheten med Josse som också är ledig. Sen blir det nog utgång i Asten imon med :) Lovar att blogga mer imon:) KrAM

4 oktober

Igår hade jag tänkt uppdatera, satt här i min ensamhet från halv 4 på dagen. Innan dess hjälpte jag Kim i stallet, gick med hästar till o från skritten, red tre hästar, mockade o fixde osv. Vid 4 sen fodrade jag hö och blåste gårdsplanen, körde och handlade. Väntade in tiden till 6, fodrade kraft då. O sen gick jag in o satte mig vid datorn igen och funderade på om jag skulle laga mat, duscha eller städa först. Svåra beslut ;)
Men dååå (haha, värsta berättelsen!) fick jag sms av Josse som tyckte jag kunde komma til Moorsele, jovisst. In i duschen, slnga ner lite kläder tills idag, täcka o kudde och så Dennis. Sen var vi på väg, irrade lite för jag hittade inte den jävla skylten till Moorsele, men som jag gjorde tillslut, höll nästan på att ge upp o köra 2 timmar hem igen.
Kom fram o såg Henk hoppa Tennesee i omhoppningen, 2 ner, attans.
Iaf så fixade maja o josse i stallet, åt tårta och bullar till middag/kvällsmat. (Alwin fyllde ju 1 år igår!)

Fixade till oss sen gick vi till festen som var där, alltid fest på tävling, eller typ alltid. Igår var det de vill jag lova, men sen var det en 4* internationell tävling också :) Men det var kul, gick väl vid 3 halv 4. & Maja o Josse gick upp vid 6 & 7, haha. Jg är ledig idag så sov vidare till 9. Missade Henks första start, men jaja. Såg Frida o Flicka och sen Henk och Tennesee.
Körde hem o nu är jag här. Trött osv, men det är smällar man får ta.

Lite bilder..





1. Alwin gör fin min. 2. Visar alla fyra tänderna, haha.
3. Josse, jag o Maja igår. 4 & 5. Togs för några timmar sen, jag o Alwin
ska börja cykla, haha ;D Ulrika som fotat ;)

Shoppat från Horze

Har precis gått och lagt Alwin och nu håller jag på och gör mat, är hungrig! Gör samma som jag gjorde för några dagar sen, lax och potatis med Creme fraich som sås, gott!

Jag och Maja (o alwin) var i Eindhoven och shoppade lite i tisdags eftermiddag så tänkte visa vad jag köpte men kamera sladden ligger i lägenheten och jag befinner mig i Fridas hus. Så får bli imon eller senare i helgen.

Men detta är vad jag beställt (och redan fått, snabb leverans!) från Horze katalogen :) Den gråa stickade är himla mysig.



Nej, nu får maten bli färdig. See yaa!
Kram

1 oktober

God Dag!
Alwin sover sin förmiddags tupplur och jag har kollat på lite The Hills avsnitt på mtv.com osv :)
Har Alwin själv tills på fredag kväll då Ulrika och Majas mamma kommer på besök, men det ska nog gå bra :) De andra är på tävling i Moorsele denn helgen också, fast 4* denna gången :)

Helgen som var spenderades alltså också i Moorsele, Belgien. Gick bra för både Frida och Henk, några placeringar blev det :) Hjälpte Maja med hästarna på morgonen då hon var själv med 6 hästar, denna helgen har hon Henks 3 och Josefine har Fridas 3 hästar. Iaf jag hälpte henne på morgorna, eller hur man säger ? haha, fodra, mocka, vattna, hänga upp träns, sadlar, ut och gå med dem osv. Sen tog jag hand om Alwin palwin när de kom. 

Ja, och nu är jag som sagt själv med Alwin så flyttar in i deras hur i några dagar :) Bloggar mer ikväll, nu ska jag göra annat :)
Krm!

RSS 2.0