Familje helg

Sitter här och väntar på att mamma, pappa & lillebror ska komma.. De borde väl dyka upp inom en halvtimme, om dom inte kör fel. :b
Så skrev jag i fredags kväll. Vad tror ni dom gör? - Jo dom kör fel. Haha, dom dök upp efter många om och men ca 2 timmar efter än vad de skulle gjort. Roligaste kommentaren:
-Vi kör genom en allé nu!
Sa det till Josefine och vi skrattade som bara den. 90% av vägarna här består av allér förstår ni.

Ja, knäppa familjen ( ;) ) kom iaf fram till slut, trötta men glada :)

På lördagen åkte vi in till Eindhoven för lite shopping, hade ju ännu inte vart där. Skandal! Blev lite inköp, bas t-shirtar, skärp, snoddar, present till Alwin, skor - fake uggs, "kjol", jaa, var nog det :) Kan visa en annan gång, när kläderna från Horze katalogen kommit :) Henk som är på omslaget och inne i katalogen, så vi fick lite special priser, skit bra ;)

Ja, iaf. Shopping i Eindhoven var det..
Gick runt där och kollade och körde sen hem. På kvällen åkte vi in till Eersel och åt på De Bengel. Skit god mat där!  Jacob tog den största och såklart dyraste efterätten. Chokladtårta/kaka, glass och grädde. Jag tog barn-menyn för jag var så himla mätt. Glass,grädde och jordgubbssås. Super gott!


Var väl hemma vid halv 10 något och då rog jag upp de andra tjejerna från soffaan så åkte vi in till Valkenswaard och dansade loss :P Skoj!

Söndagen åkte vi till Amsterdam. Men hela centrum var typ avstängt så vi fick ställa bilen och ta tunnelbana. Var typ både cykel tävling och spring tävling. Iaf gick vi där inne, kollade lite i butiker och allt annat.
På kvällen tog vi bara det lugnt, somnade vid 9 och sov som en stock tills halv 8. Dags för mockning och sen in till Alwin.
Efter han hade ätit och fått på sig kläder åkte vi in till Veldhoven, tänkte gå lite i den gallerian. Men det öppande inte förrän 13, så vi fikade och tog bara det lugnt.
När vi kom hem gick vi en runda sen åkte de till flygplatsen.

Nu är maten klar så ska gå och äta, sen packa tills imon!
Kram!


Kommentarer
Postat av: ANGELICA

låter som en kanonhelg :) jag vill hälsa på dig nån gång :D <333333333333

2009-09-23 @ 21:00:25
URL: http://annihoneys.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0