Torsdag

Första snön och jag är redan trött på skiten..
Ska man köra någonstans måste an köra försiktigt för de är ju inte så bra på att ta bort snön från vägarna här.. Ska man rida, då måste man brodda, vilket är så jävla tråkigt. Sen är det ändå för hårt/för lite snö att rida något vettigt, eller inte tillräckligt kallt heller för den delen. Fan bara problem.

Tänk hur länge vi kommer ha snö sen och förmodligen mycket med. Fan, va bättre i Holland tror jag!

Nu ska jag plugga lite engelska inför min redovisning imon. Sen kalas ikväll för Angelica som fyller år på lör!  :)
Ciao.

woensdag

What a day..
Halv 7 ringde klockan imorse. Japp, snön var fortfarande kvar. Tusan! Tog bilen, såklart, in till skolan, sommardäck - lätt som en plätt körde väl me de i Holland liksom ;) Nej, men okej, jag erkänner.. Gled iväg lite, men hade ingen hög fart så det hände inget..

Mattehandledning. Boka om engelska redovisningen.
Iväg o byta till vinterdäck. Vilken kö. Och jag var enda tjejen där. Kommer in som ett fån och frågar om "de har däck till en mercedes?" Tänkte ju inte stå i den kön om de inte hade det. Den jag pratade med skickade mig vidare till chefen, orkade väl inte stå o förklara att mercedes inte hade speciella däck. Haha..
Jag är ingen car-woman. Bara den går att köra och gärna fort.
Wellwell, det löste ju sig och nya däck har jag nu.


Därefter drog jag vidare till gymet för ett pass. Hem. Och sen har det bara vart slapp framför tv och dator..
Nu ska jag däremot gå och lägga mig, innan jag har somnat är klockan minst 12. Så jävla drygt att inte kunna somna på kvällarna. Ligger och tänker på allt och lite till, sen tänker jag att jag inte får tänka mera så jag kan sova. Do u get it?

God natt!

Old memories


Såhär ser mitt golv ut nu. Och förutom att det ligger en massa kort där så kollar jag även i gamla fotoalbum, sånt är ju så kul!


Tisdag

Jag har sagt det hur mångra gånger som helst och jag säger det igen..... Fy vad jag hatar o plugga! Det kommer dröjja innan jag börjar plugga igen, om jag någonsin börjar..

Har redan gjort allt innan jag började plugga, storstädade mitt rum, fixade i garderoben, sydde knappar som lossnat och höll på o lossna. Va uppe i stallet o släppte in Juline o fölis, gav lunch till alla hästarna and so on...

Just nu är det engelska.. English in USA. It sucks! Redovisning imon, jag hade hoppats på att få slippa det. Men nej, gör jag inte detta får jag inte göra nationella proven och sen får jag inget betyg. Typiskt!

Nej, får väl begrava mig i arbetet igen.
Beställt lite grejer till kameran med som jag fick hem idag, vilken lycka!

Adjö då.

21 nov

Nu är det sista dagen för tävlingarna i Maastricht.
Förra året tog vi "Let it snow" dit. Jag, Jossan o Kate. Tog lite tid innan vi hittade dit, men vi kom dit.
Tror vi precis hann se Henk när han hoppade derbyt med Tennessee. 
Och sen när vi kommer in i baren möts vi av Henk med slipsen runt huvudet och Robert W skrattandes. Ja, herregud! Haha..
Blev bjudna på öl o vin, förutom Jossan då som ska va lite speciell. ;)
"Or can I get a coffee instead?"

Annars idag har jag pluggat liteliite. Regnar och ser inte ut som det ska sluta heller. Suck.
Byee :)

Puss o kram ses på stan

Jag börjar med den dåliga nyheten. Min externa hårddisk har troligen gått sönder. FAN!!!! Det måste man väl kunna laga på något sätt?? Har ju verkligen huuuur mycket som helst på den. Miljontals bilder, okej inte riktigt, men inte långt ifrån.. Fan alltså..

Annars rullar livet på som vanligt. Ridit idag, Rockie, häst, räcker o säga; häst + stor. haha. Imon ska jag rida Ballerina, så ska strax gå o lägga mig.
Sen måste jag plugga, är ju tyvärr usel på det. Sen klagas det att bilen är skitig så den får väl också duschas o städas..

CiaoCiao

Fars dag

Fan, man är ju helt handikappad när man målat naglarna. Men ändå ska man göra en massa saker vilket resulterar till mindre fina naglar. Att man aldrig lär sig..

Ska strax till morfar. Later 'gater.

I dont know

Tjatjaa.. Det där med uppdatera går bra i perioder och sen orkar jag inte..
Vad händer annars i mitt liv? Plugg - and it sucks! Ska försöka kämpa nu så jag blir färdig till jul.. Sen kan jag lova att det dröjjer innan jag sätter mig och pluggar igen, usch, vilken mardröm ;)
Och sen har jag även kollat klart Grey's Anatomy, eller de episoden som har kommit ut.

Precis sett "Ung och bortskämd" på SVT Play. Alltså HERREGUD, hur kan man bli sån och vad fan sysslar föräldrarna med som tillåter det att bli så?! Hade blivit galen o ens ha en sån som vän.

Ciao,

RSS 2.0