Update från den senaste månaden, ups...

Herregud va längesen de va jag bloggade.. Vad har hänt o vad har inte hänt? Vi tar det från där jag slutade, så mycket jag kommer ihåg iaf..

Som jag skrev i förra inlägget skulle vi få rida andra helgen i Valkenswaard , men det fick vi inte. En massa olika och jobbiga anledningar.. But thats life. Men va ganska skönt o va hemma en helg :)

Helgen efter va det Roggel. 5 hästar, no stress! Ehm.. Hade 2 snälla o vana hästar. De andra va unghästar som inte förstog va ex. handwalk va. Gå snällt o lugnt bredvid mig. Nejdå, det skulle hoppas, stå på bakbenen och trampa lite på mig. Tack så mycket!
Sa till Henk att vi får nog longera unghästarna innan han rider för de är pigga.
"Yeah..? How do you know, are they bocking in the stables?"
Bör tilläggas att den ena låg ner o sov och den andra stog upp och sov. Hahah, hans kommentarer alltså...

Fredagen var det världens oväder, så de fick till och med ställa in klassen. De som red flydde in i ridhuset undan regnet och blixtrarna och vi groomar försvann lite överallt, jag och några till gömde oss i en trailer, haha.
Annars flöt (haha!!) det på bra även att jag hade många hästar..

Söndagen var det bara till att packa ihop cirkusen igen, o när jag kom hem tog jag ut hästarnaras grejjer ur lastbilen, hem och sov. Mockade på måndagsmorgonen sen vid 12 följde jag med Frida till tävling i Frankrike. Två 6-åringar och 2 äldre hästar, Flicka och Abel. Gick bra. Tävlingen var tis-tors. Så på tors begav sig cirkusen hemmåt igen. Var hemma vid 3-4tiden på morgonen, vid 09.15 satt vi i bilen påväg till Den Haag för o hämta upp Fridas pass, sen vidare till Rotterdam där Henk tävlade. Bytte av Gerda och 3 tävlingen på en vecka drog igång för mig. Rotterdam regnade bort, vårt stall låg nästan under vatten, ppå vissa ställen var det faktiskt under vatten, fick gratis spån sen iaf, för fyfan va boxarna va blöta, inte kul alls.. Men det gick bra, Chesterfield hoppade 150 o va felfri, slutade 5'a tror jag. SÅ duktig!! Och jag slog nytt rekord i knoppar, gjorde 30(!!!!!) st å Kirfa till GP, kommer nog inte göras om, haha.

Nu i veckan har han, Henk alltså, fått 2 nya hästar. En hingst och ett sto. Och tydligen är ännu en häst på väg. Och planen är att dessa nya hästa ska me på tävling om några veckor, till Moorsele. Får hoppas de sköter sig, särskilt hingsten, han är iaf snäll hemma..

Idag är jag ledig så jag ska packa my stuff, imorgon kväll åker vi till Ryssland, japp! Både Frida och Henk, 2 hästar var, både jag o Gerda. 2 hästar på tävling, gööött!!
Ska även städa min oreda och färga till håret, utväxten börjar inte bli fin alltså..

Tråkigt blogginlägg me bara text, men jag har faktiskt inga nya bilder, så himla tråkigt jag vet! Men jag o Gerda har bestämt oss att min stora kamera ska me till ryssland, vi lär ju ha tid till o fota :P Ska försöka bli bättre, både på att fota och blogga!!

Puss o kram

Hit och dit och lite dit

Tydligen va jag ledig idag, gött att man får reda på det när man gått upp o klätt på sig, men va ju väldigt skönt o krypa ner i sängen igen! Lagt in foton och filmer på den externa hårddisken, läst lite bloggar o nu tänkte jag att det va dags för mig o blogga igen!

Så, för 3 helger sen va jag på tävling i norra Holland,  Zuidwolde. Körde dit redan på onsdagen då det var vetcheck. Söndage regnade bort så de bestämde sig att strunta i att hoppa o vi begav oss hemåt. Packade upp o städade lastbilen samma dag och fick va ledig på måndagen. Tisdagen var det dags och packa igen + att jag klippte Kirfa och öronen på de andra. På kvällen körde vi mot Spanien, stannade i Frankrike under onsdagen, sen vidare mot destination Spaninen. Kom hem tisdags morse, packade upp o städade lastbilen. Ledig onsdag. Torsdag packa igen och iväg till Valkenswaard (här i Holland ca 30min härifrån). Tävling fre-sön. Packade upp igår och städade och som sagt ledig idag. Jag har haft fullt upp vill jag lova! Tror att vi åker igen på tors. Fullt ös medvetslös! Haha, but i like it.

Iaf Valkenswaard, hade 4 hästar me mig. Fredagen hade alla ett ner. Lördagen 2'a med chesterfield i medium tour. Söndagen snabbast tid i 7-årss men sista ner i omhoppningen. Men sen vann han small tour med flicka, medium tour med chesterfield och sen GP med Kirfa! What a day! Vann 3 av 4 klasser, wooho! Så nu får vi va med till helgen. Global Champions Tour o allt då! Men tror inte han rider det.. Ska iaf bli kul!

Nej, nu ska jag nog kolla på en film. Puss o kram

La Coruna

Hola! Kom tillbaka från Spanien och La Coruna igår morse, packade ur och städade lastbilen och sen flöt dagen på som vanligt. Och sen idag va jag ledig, så skönt! Sov ut, städat och packat om. Imon bär det av till tävling i Valkenswaard, dock inte långt dit, va kan det ta, kanske 40min? Gött iaf :)

Förra tisdagen vid 19-tiden lämnade vi van Astens gård och begav oss mot Spanien. Stoppade i Bordeaux, Frankrike sen vidare mot La Coruna. Jätte fint ställe!! Men tyvärr är jag ju halvt senil så glömde ta kameran me mig från stallet, så har bara bilder på hästarna i stallet.
Men tog två bilder från deras hemsida (csicasasnovas.com)

Varm up arena till höger o sjäva tävlingsbanan til vänster, precis bakom banorna så var det sen en lång galoppsträcka till och förbi stallarna.

Havet i bakgrunden, dock ser det nämre ut än va det var.

Iaf, det var riktiga stallar, dvs me vattenkoppar, gött o slippa bära vatten :P Fick frukost och lunch, frukosten bestod av ett glas juice, en kaffe och en croissant. Stadig frukost det där!
Annars gick det väl sådär, några placeringar men njaa..
Jag hade iaf jätte skoj där, hängde me Malin o Veronica. Och Malin hade hand om världens sötaste lilla valp, men imed hon bodde på hotell så fick valpis sova i min lastbil, så mys, vill me ha en nu! Hände sen inte så mycket mera, jag och Malin fortsätter sätta smeknamn på alla, men det va väl de enda med, haha.

Några ´pics jag tog

Hade för mkt tid över o gjorde knoppar på Chesterfield, det får inte göras om, haha

stallet

nej, duschen nu och sen sängen! Ps. behöver en ny serie att börja följa, tips? säg fleer än en tack ;)
Pussokram


RSS 2.0