Trosdag, Hanna ;)

Hahaha, med tanke på din kommentar fick det bli denna rubriken ;)

Ja, inte hänt så mycket i veckan tror jag. Alwin fick en gåvgn igår, herregud så lycklig han är över den! Springer runt o skrattar o har sig med den :)


Fick lön iag, känns bra! :P Så blir nog lite shopping snart :D
Neej, jaa. vad har mer hänt.. Jag, Ulrika o Alwin åkte till Eersel idag, upptäckte att det var marknad där när vi kom dit. Ganska kul o bara gå o kolla :)

Nej, nu ska jag diska sen slappa innan jag ska gå o lägga mig.. God Natt

Tjuvkik


Såhär ser jag ut just nu, nu sticker i till BBelgien, hörs imon elr på tidag!

Yesterday


Ja, finns inte så mycket att skriva om tröjan. Där är den. Finare på tycker jag. Den var iaf billig 7,50 €, på rea.

Var ute igår igen då som sagt, de börjar lära sig spela bättre musik här tycker jag, inte bara holländsk utan även musik som andra kan sjunga till ;D

Annars idag har jag inte gjort mycket. Hjälpt Lisa att gå med hästarna till och från skritten, slappat och kollat film.. Tror jag ska sova lite innan jag börjar laga mat, IDAG blir det den berömda laxen, bättre sent än aldrig, haha ;)

Kram

Just nu:


Jag just nu. T-shirten köpte jag igår. visar mer av den imon :)

Nu ska jag sminka till mig sen bär det av till Walkensvard, enklast så. Vi hittar ju dit nu, haha!

Lördag

Just nu:

Macka med nutella o jrdgubbar, nyttigt  ;)

Har slutat för dagen, skönt. & imon är jag ledig, könt men inget kul o vara ledig en söndg, ALLT är stängt här, inte ens en matbutik är öppet.. Men jag hittar säkert på något att göra.. Ska börja med att sova ut!
Ikväll ska vi ut också, igen, haha.

Bloggar mer imorgon, har ju nästan all tid i världen då :P
Kram

Och ni som läser får gärna kommentera någon gång så jag vet vilka som är här inne o smygläser ;)

Måndag tisdag onsdag

Sammanfattning på vad som gjort under dessa dagar.
I måndags var det en vanlig jobbdag, jag o lisa mockade och fodrade 24 boxar på morgonen - hard work work! Handlade hann vi med innan vi åt och gjorde oss i ordning sen körde vi till Walkensvard för lite fest osv. Mycket trevligt! Gick från den ena klubben till den andra. Är väldigt dålig musik här måste jag säga, myycket bättre hemma :)


Igår, tisdag, var jag ledig. Tur det för kom hem vid 4 o gick o la ig vid halv 5. Men sov inte länge o det har jag ångrat idag.

Lisas föräldrar och syster kom igår så jag körde o handlade med dem och städade lägenheten. Sen körde jag in till Veldhoven och kollade i lite affärer.
Senn på kvällen var det dags för utgång i Walkensvard igen ;) Samma som dagen innan gick vi mellan olika klubbar medans vi väntade på att Frida & Co skulle gå vidare. Och då hamnade vi på en gaybar som hade transvestit kväll, haha. Fast var väldigt många "vanliga" där också. Och även där selades det kass holländsk musik, man blir så depp på det..

Idag, onsdag, började dagen med mockning kl. 8, jag var trött! & tröttare blev jag under dagen. Men det är smällar man får ta!
På kvällen var vi ute och åt med Frida, Alwin, lisas familj o så jag. Trevligt + mycket god mat :) Sen nästan direkt hem och sov, skönt :)

Dennis, för ett tag sedan.


Sammanfattning av helgen i Belgien

Så nu har jag tid att skriva lite om Belgien.

Lite lättare att förstå om man vet på ett ungefär var vi var, kanske ? Jag tycker iaf det ;)
Bor vid den blå pluppen och var på tävling vid den röda pluppen, Moorsele.

Körde dit i torsdags eftemiddag, nästan 2 timmar efter vi sagt, haha! Jaja, vi kom fram och Lisa och Frida fixade med hästarna och jag passade Alwin, var super fint och skönt väder! Gick i linne och kjol till 9-tiden på kvällen, skönt med värme.
Sen på natten blev det ett sånt jävla åskväder, regnade, åskade och blixtrade, slog om helt. Så från att har varit varmt och skönt blev det kallt och blåsigt.

Sen under fredag till söndag passade jag då Alwin, såklart, lekte med han, gick osv osv. Himla skönt att komma iväg på tävling och bara lulla omkring med honom och ta det ganska lugnt..

På lördags kvälln sen var vi i baren, skulle vara "party", som det faktiskt stog, men var ju inte så himla mycket folk där och ingen bra musik, men jaa, det fick gå. Pratade med några från brasilien som stog i samma stall, jaa hände inte så mycket som sagt.

Körde sen hem på söndags kvällen o var hemma lite innan 10. Trött! Och ännu tröttare igår, var jag ch Lisa på 24 boxar, tufft!

Bilder från helgen:

stallet vi var i

Lisa fixar

medans jag sitter på stolen bakom vagnen och underhåller Alwin.

En av hästarna som var med var lite trött :)

Nu ska jag se om min tvätt är färdig sen ska jag ut och sätta mig med en tidning. Lisas föräldrar kom imorse o mamma hade packat ite mer kläder och godis & idningar till mig, himla bra :P
Kram


Måndag, lite snabbt

Liten o snabb uppdatering. Uppdaterar om helgen i Belgien imon, för jag är ledig då, ka bli så jävla skönt rent ut sagt! Sooova! Jobbar något grymt mycket nu, är för lite folk här. Kommer iaf 2 svenska tjejer till i augusti ska bli kul :)

Jag ska strax hoppa in i duschen sen ska jag och Lisa bege oss till Walkensvard för tivoli osv, hoppas på att det blir kul! Var där vi var förra lördagen när vi var ute, innan vi hamnade i Belgien då, haha!

Lisas föräldrar är påväg ner hir nu med hennes häst bl.a, och kläder mm till mig, skönt har knappt ngr kläder här tycker jag :P Kanske ska köra in till Veldhoven eller Eindhoven imon fr lite shopping, får se om jag gör det själv..
Jaja, uppdaterar som sagt mer imon då, puss!

Torsdags

Sitter o slänger i mig frukost, är stressad.. Åker på tävling idag till Belgien.
Ska äta upp nu sen packa Alwins saker, hörs på söndag/nästa vecka..
Puss

Onsdag idag va ?


Alwin igår.

Är just nu typ helt själv på stället. De andra är iväg och kollar på hästar så jag är hemma själv med Alwin. Trött o uttråkad o jag ska laga mat ikväll med är det tänkt Lax, men fanns ingen dill i affären så vet inte hur detta ska sluta, får väl ta och hitta på med de kryddor vi har..

Annars händer det inte mycket här, samma saker görs hela tiden typ. Dock blir det tävling i helgen så då kommer man härifrån lite och får se lite annat, ska bli kul - om Alwin sköter sig förståss ;)

MTV är på och Alwin kollar intressant på musikvideon o klappar/bankar med till musiken, haha!

Nej ska nog gå ännu en runda nu eller gå upp till mitt o kolla kryddor eller något, haha ^^
Hoppas ni har det bra hemma o ha det så kul på Östersjö alla som ska dit.
KRam

Seg söndag

Idag har jag varit ledig, så skönt, hade aldrig orkat med och jobba idag.

Gårdagen började med stallet vid halv 6 sen vidare på någn liten tävling någonstans, Mortel tror jag det hette..
Sen igår kväll blev det fest och utgång, började ett ställe någonstans, gick vidare och sen när det stängde vid 3 kom någon på den brilljanta idén att vi kunde åka till Lommel i Belgien för där var det öppet längre, så ja, det gjorde vi då. Men var ingen bra musik där, men det funkade i någon timme.. Var hemma igen vid halv 6 imorse, lagom trött då kan jag säga..

Så idag har jag och Lisa kört runt lite i Veldhoven för att se om vi hittade till olika ställen, vilket vi gjorde - såklart ;) Sen blev det pizza, igen (!) och sen tillbaka till lägenheten där vi nu spenderat största delen i soffan framför en svart TV. Vart ute och gått har vi faktiskt också gjort, plågsamt.

Nu ska jag fixa till mina kläder, ligger slängda på golvet sen ska jag duscha och sova! God natt. Måste börja ta lite bilder, så tråkigt med bara text!


Fredag kväll

Nu sitter jag och Lisa här hos Frida o Henk igen. Blir nog sova på soffan o i fotöljen ikväll igen, haha!
Henk är i Portugal o tävlar och Frida är ute och äter middag så jag "passar" Alwin, han sover, så vi kollar TV, lisa är sällskap ;P

Annars har det inte hänt så mycket annat här, regnar o är kallt så känns mer som höst än sommar..
& imon ska vi börja 5.30, känner redan nu hur trött jag kommer vara. Jaja är ledig på söndag iaf, & imon blir det ut =)

Ha det bra alla! Puss

Onsdag

Blir lite dålig uppdatering emellan åt.. Men ja.
I söndags somnade både jag och Lisa frmför filmen, sov sen nästan hela tiden till 2-tiden då de kom hem, sen bytte vi hus och sovplats, till våra egna rum och sängar..

I måndags körde jag ännu en gång till Düsseldorfs flygplats för att hämta Henks groom (hästskötare) han ska ha nu i 3-4veckor framåt i Portugal..

Och idag lämnade jag henne på en flygplats i Bryssel, himla körande. Men det är ganska kul, dock jobbigt att köra så långt på motorväg..
Haha, körde fel gjorde jag också, är inte så lätt när man ska hem och det är 5-filigt, tillslut hamnar man någonstans där man inte ska vara, men hittade och körde rätt sen iaf :P

Nu ska jag och Lisa köra iväg o handla mat, känns som man handlar mat vare dag.. Men jaja, man kommer härifrån lite och det är ganska skönt o inte vara på samma ställe hela tiden :)

Hoppas allt är bra hemma, och hur är vädret?
Här är det dubbelt så lite till skillnad från förra veckan, 15 grader och regn till o från, så trkigt och kallt!

Söndag

Passar Alwin ikväll, precis lagt han med en flaska välling så får hoppas han somnar med den :)
Annars idag har det vart som vanigt, förutom att det har regnat lite här, men det behövdes blev lite svalare tack vare det..,

Kollar på "The curios case of Benjamin Button" nu, med Lisa inne hos Frida & Henk. Redan sett filmen, men den är bra :)

En massa svammel, men har inte mycket mer att säga.. Hörs imon om det hänt ngt ntt o spänande, haha :P
Kram

Bilder på lägenheten

Idag har jag haft en ledig dag, men har städat typ hela lägenheten så jaa, ledig kan ju diskuteras ;)
Ja, annars har jag og inte gjort så mycket tog sovmrgon såklart! Så skönt att få sova ut o vakna när man vill o inte efter ett alarm.

Tänkte visa lite bilder från lägenheten.

Köket

Utsikt till ridhuset

Vardagsrummet

Liten del av mitt rum. Har flyttat upp nu, bodde tillfälligt nere i ett rum i källaren..

Så ser det alltså ut här..
Ska strax laga mat med, hemskt huslig jag är ;D
Kram

Torsdagen den 2 juli

Igår, torsdags, var det mockning o fodring först, halv 6 började = TRÖTT, sen passade jag Alwin. Åkte till Veldhoven och kollade i butiker med lisa och caroline, sen hem och fodra, göra sig i ordning sen åkte vi till Aachen, som ligger i Tyskland. Jätte stor tävling där, men vi var där "bara" som åskådare. Fast skönt det med.




Jag körde hem sen för jag drack nog minst, inte ens ett halvt glas öl, så äckligt tycker jag att öl är!
Var hemma vid halv 3 och upp sen igen vid halv 6, snacka om att jag var trött! Var så rött så det kändes om man var full eller något, hemskt.

Gick in o la mig och sov sendå alwin var os sin farmor så han behövde jag inte passa. Annars idag har Caroline åkt hem så lämnat henne på flygplatsen i Düsseldorf o sen kört hem, är inte så svårt att köra här, lite skillnad mot lilla karlshamn med 2 filer ;)
Nu är jag iaf hemma, sitter ute på en bänk, molnigt, lite blåsigt och svalt nu. Lite förvånande faktiskt, vart så himla varmt här hela veckan.

Nu ska jag ut o hjälpa till att fodra hästarna. Hörs imon. För ikväll ska jag och Lisa däcka framför tv'n med onyttig mat o godis!


1 juli

Inte bloggat nu på ett par dagar, igår var det verkligen inte tid till det o sen har jag inte orkat. Men nu så.

I onsdags åkte vi iväg o badade vid en konstgjord sjö, låter som den ska vara lite, äcklig o ful. Men den var raka motsatsen, jag och lisa lär åka dit fler gånger o då ska kameran med så ni får se lite bilder :) Sen hände nog inte så mycket mer i onsdags, förutom det vanliga, mockning, ppassning av Alwin etc.


Skriver om gårdagen senare, ska strax köra Caroline till flygplatsen i Düsseldorf, så idag blir det Tyskland igen, haha ;)
Sjukt varmt idag med, tur att bilen har AC!

Kram


RSS 2.0