Drammen Grand Prix

Tjaaaabba!!
Kom hem från Norge inatt vid 1, fick va ledig idag som tur va annars hade jag vart så arg på allt o alla pga trötthet. Skönt o få sova ut lite :)
Så idag har jag tvättat, handlat o shoat lite me, hihi.

Iaf Drammen.
Vi körde dit förra tisdagen. Hade inte packat någonting tills vi tisdagen så det var det jag ägnade hela tisdagen åt, springa runt o packa allt. Vid 4 tiden körde iaf jag och Henk, med 3 hästar, Kirfa, Flicka o Chili till Roelof som vi skulle samåka me. Så väl där ackade vi om alla grejjer till deras lastbil och trailer. Sen väntan till vi skulle köra, vilket vi gjorde vid 21.45.
Vid 10.56 är vi framme vid färjan i Danmark och vid ca 18 är vi på plats i Drammen.

Vad mer? Det regnade. Och det regnade och regnde och regnade. Verkligen ösregn hela fredagen o nästan hela lördagen. Vilket betydde att det var rena lervällingen där. Tvätta benen på hästarna kunde man glömma, för innan man va inne i stallet igen va de leriga. Fredagen blev lång då första klassen började vid 15.30 och vi hade nr 81. Sånt är så himla jobbigt, jag vill hellre ha klassen på morgonen så man blir klar tidigt, men det vill inte Henk. Hahaha!
Men vi överlevde. Även om det inte va någon bra helg då det alltid var något hinder ner så var hästarna fina. Kirfa ett ner i GP'n, duktiga häst! O Chili ett ner i Speed Derbyt, typiskt me båda hästarna men Henk har ju inte haft dem så länge heller :)

På söndagen körde vi mot båten i Oslo, en timme innan den skulle gå, men det va ganska mkt trafik o en var det kö på tullen, tog lite tid för dem o kolla igenom alla papper osv. Vi kom båten sist av alla, de väntade på oss, ups, hehe. Vid 19.30 gick iaf båten och vi gick direkt till maten, mums! MEn måste säga att maten på den andra båten va bättre, och mer deserter att välja på där, muuuums, haha!
Vid 07.45 var båten i hamn i Fredrikshavn, Danmark. Vid 22.30 var vi nog hos Roelof efter stått stilla, verkligen helt stilla i nästan 3 timmar på motorvägen i Tyskland, lastbilar som hade kört in i varandra. Sen, som sagt var vi hemma här i Middelbeers vid 1 inatt, såå trött va jag. Fy.

Pics:

Flicka njuter av sitt hö

Kirfa me

Kirfa redo, väntar bara på ryttaren.

Nu, mat, dusch o tidigt i säng. Hard work tmrw!
Pussis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0