Next stop Finland

Tjaaabba! Jag har så roligt att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. Haha.

Körde igår vid 4-tiden, ett stopp på vägen för o hämta upp 2 andra hästr som också ska till Finland sen var vi påväg. Vid lite över 1 i natt var vi framme vid färjan i Rostock och kl 2 lämnde vi hamnen. Det betyder att just nu har vi vart på båten i ca 11 timmar, framme imorgonbitti kl 7, so just 18 hours left, soooo much fun, wooohoo! Haha, man ska ju se det posetivt, även om jag skriver detta med ironi.

Har vart nere hos hästarna och gett dem mat och vatten, ska ner igen vid 16.00. Så tills dess ska jag nog bara sitta vid datorn, kolla filmer elr serier. Sen äta mat - såklart.
+ att jag kommer va super-fit efter bara denna båtresan, hästarna står på däck 3 o jag befinner mig på 7 elr 8, gå i alla dom trapporna, fatta vilken träning jag får bara här, haha.

I söndags gick vi ut, Asten. Va faktiskt kul för att vara Asten, o ändå körde jag :) Sen skulle vi tydligen ha mat så var inte hemma förrän 4 på morgonen, 3 timmars sömn o dags för jobb. Svettigt som tusan, värmen kom lite som en chock, från att ha fått gå i tjocktröja till att svettas så det bokstavligen talat rinner från en i bara shorts o linne är en ganska stor omställning. O ännu varmare va det igår. Får se hur vädret är i Finland, har dock hört att det ska va varmt där med. Och myggor! Kärlek på det, jag som redan har typ 15 myggbett på bara benen..

Vad mer.. Typ alla sitter vid sina datorer här, eller dricker de öl. Life on a boat?
Nej, nu öppnar lunch buffén, kanske dags o leta upp de andra. 3 holländska killar, jag har så roligt vid matbordet, jag får iaf träna på att förstå, det är ju bra :)
Laaaater. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0